FORMULAR DE PROGRAMĂRI ONLINE

Suferiți de o problemă și credeți că vă pot ajuta? Vă puteți programa la numerele de telefon enumerate sau completând formularul de programari de mai jos. Veți fi contactat pentru stabilirea orei și zilei de consultație.

Vă puteți programa pe WhatsApp sau sunând la numărul de telefon personal: 0747 20 13 20 (recomandat).

PROGRAM DE LUCRU
Mă puteți găsi de luni până vineri în cadrul clinicii ATRIA Medical din Botoșani. Programul este flexibil, de aceea vă recomand să sunați direct la clinică sau să mă contactați pe telefon sau pe WhatsApp.

ATRIA Medical este o clinică nouă aflată pe Blvd. Mihai Eminescu Nr. 42, intrare din parcul Zorilor (parcul de la Casa Tineretului), lateral de Floraria Ioli. Pentru programări directe la clinică, puteți suna la unul din numerele de telefon 0791 482 275 sau 0791 482 284

IMPORTANT! Începând cu luna Iulie, voi încheia colaborarea cu clinicile Ecomed Botoșani și Ecomed Dorohoi.

  Numele și prenumele dvs.

  Număr de telefon

  Emailul dvs. (opțional)

  Motivul programării

  Selectează clinică

  Detalii suplimentare (dacă este cazul)

  Ultimele postări @Facebook!

  Vizitați pagina mea de Facebook. Postez regulat sfaturi și informații medicale utile pentru pacienții mei.

  Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
  Dragi pacienți, Sunt încântată să vă anunț că, începând cu 1 iulie, îmi voi continua activitatea medicală exclusiv în cadrul cabinetului de O.R.L. din Clinica Medicală ATRIA din Botoșani! La ATRIA, veți beneficia de aceeași atenție, dedicație și profesionalism cu care v-am obișnuit, la care se adaugă acum și posibilitatea de a realiza intervenții cu radiofrecvență pentru amigdale și cornete nazale. O metodă modernă de a rezolva anumite probleme O.R.L., minim invaziv, cu recuperare rapidă și rezultate dovedite.Empatia și seriozitatea mea rămân neschimbate, fiind prioritare în relația cu fiecare dintre voi. Dorința mea este să vă ofer o experiență medicală plăcută și lipsită de griji.Cabinetul de O.R.L. din cadrul clinicii ATRIA este un spațiu primitor, echipat cu tot ce este necesar pentru confortul și siguranța dumneavoastră.Vă invit să faceți o vizită și să experimentați atmosfera primitoare de la Clinica ATRIA. Sunt aici să vă ajut și să vă ofer îngrijire medicală de cea mai bună calitate.Cu recunoștință,👩‍⚕️ 𝐃𝐫. 𝐃𝐢𝐚𝐧𝐚 𝐀𝐧𝐜𝐚 𝐒𝐚𝐮𝐜𝐢𝐮𝐜Dacă ai o problemă de ORL și crezi că te pot ajuta, programează-te pentru un consult. Poți face acest lucru accesând 🌐 www.dianasauciuc.ro, sunând la unul din numerele de telefon📱0791 482 284 / 0747 20 13 20 sau prin mesaj pe WhatsApp la aceleași numere de telefon. #MedicORL #ORL #informatiimedicale #Botosani #consultatiiORL #ORLAdulti #ORLcopii #DrSauciuc

  Dragi pacienți,

  Sunt încântată să vă anunț că, începând cu 1 iulie, îmi voi continua activitatea medicală exclusiv în cadrul cabinetului de O.R.L. din Clinica Medicală ATRIA din Botoșani!

  La ATRIA, veți beneficia de aceeași atenție, dedicație și profesionalism cu care v-am obișnuit, la care se adaugă acum și posibilitatea de a realiza intervenții cu radiofrecvență pentru amigdale și cornete nazale. O metodă modernă de a rezolva anumite probleme O.R.L., minim invaziv, cu recuperare rapidă și rezultate dovedite.

  Empatia și seriozitatea mea rămân neschimbate, fiind prioritare în relația cu fiecare dintre voi. Dorința mea este să vă ofer o experiență medicală plăcută și lipsită de griji.

  Cabinetul de O.R.L. din cadrul clinicii ATRIA este un spațiu primitor, echipat cu tot ce este necesar pentru confortul și siguranța dumneavoastră.

  Vă invit să faceți o vizită și să experimentați atmosfera primitoare de la Clinica ATRIA. Sunt aici să vă ajut și să vă ofer îngrijire medicală de cea mai bună calitate.

  Cu recunoștință,
  👩‍⚕️ 𝐃𝐫. 𝐃𝐢𝐚𝐧𝐚 𝐀𝐧𝐜𝐚 𝐒𝐚𝐮𝐜𝐢𝐮𝐜

  Dacă ai o problemă de ORL și crezi că te pot ajuta, programează-te pentru un consult. Poți face acest lucru accesând 🌐 www.dianasauciuc.ro, sunând la unul din numerele de telefon📱0791 482 284 / 0747 20 13 20 sau prin mesaj pe WhatsApp la aceleași numere de telefon.

  #medicorl #ORL #informatiimedicale #botosani #consultatiiORL #orladulti #orlcopii #DrSauciuc
  ... See MoreSee Less

  Vara e în toi și știm că toți așteptăm cu nerăbdare să ne răcorim la piscină sau să ne bucurăm de valurile mării. Cu toate acestea, odată cu distracția vine și riscul de otită externă, cunoscută și ca „urechea înotătorului”. Nu lăsa acest lucru să îți strice vacanța! Iată câteva sfaturi prietenoase pentru a-ți proteja urechile:🔹Uscați urechile după înot: Folosiți un prosop curat pentru a șterge ușor partea exterioară a urechilor. Evită să introduci obiecte în urechi.🔹Nu folosi bețișoare de urechi: Acestea pot irita pielea sensibilă din ureche. Mai bine, lasă urechea să se curețe singură.🔹Dopuri de urechi pentru înot: Sunt excelente pentru a împiedica apa să intre în urechi când înoți. Încearcă-le!🔹Alege apele curate: Înoată în piscine bine întreținute și în ape de mare curate pentru a evita bacteriile care pot cauza infecții.🔹Usucă bine urechile înainte de culcare: Apleacă capul într-o parte pentru a lăsa apa să iasă și, dacă e nevoie, folosește un uscător de păr pe setarea joasă, de la o distanță sigură.🔹Simți ceva ciudat? Mergi la medic! Dacă ai dureri, mâncărimi, senzație de blocare sau secreții din ureche, nu ezita să consultați un medic ORL-ist.👩‍⚕️ 𝐃𝐫. 𝐃𝐢𝐚𝐧𝐚 𝐀𝐧𝐜𝐚 𝐒𝐚𝐮𝐜𝐢𝐮𝐜Dacă ai o problemă de ORL și crezi că te pot ajuta, programează-te pentru un consult. Poți face acest lucru accesând 🌐 www.dianasauciuc.ro, sunând la numărul de telefon📱0747 20 13 20 sau prin mesaj pe WhatsApp la același număr de telefon. #MedicORL #ORL #informatiimedicale #Botosani #Dorohoi #consultatiiORL #ORLAdulti #ORLcopii #DrSauciuc

  Vara e în toi și știm că toți așteptăm cu nerăbdare să ne răcorim la piscină sau să ne bucurăm de valurile mării. Cu toate acestea, odată cu distracția vine și riscul de otită externă, cunoscută și ca „urechea înotătorului”. Nu lăsa acest lucru să îți strice vacanța! Iată câteva sfaturi prietenoase pentru a-ți proteja urechile:

  🔹Uscați urechile după înot: Folosiți un prosop curat pentru a șterge ușor partea exterioară a urechilor. Evită să introduci obiecte în urechi.

  🔹Nu folosi bețișoare de urechi: Acestea pot irita pielea sensibilă din ureche. Mai bine, lasă urechea să se curețe singură.

  🔹Dopuri de urechi pentru înot: Sunt excelente pentru a împiedica apa să intre în urechi când înoți. Încearcă-le!

  🔹Alege apele curate: Înoată în piscine bine întreținute și în ape de mare curate pentru a evita bacteriile care pot cauza infecții.

  🔹Usucă bine urechile înainte de culcare: Apleacă capul într-o parte pentru a lăsa apa să iasă și, dacă e nevoie, folosește un uscător de păr pe setarea joasă, de la o distanță sigură.

  🔹Simți ceva ciudat? Mergi la medic! Dacă ai dureri, mâncărimi, senzație de blocare sau secreții din ureche, nu ezita să consultați un medic ORL-ist.

  👩‍⚕️ 𝐃𝐫. 𝐃𝐢𝐚𝐧𝐚 𝐀𝐧𝐜𝐚 𝐒𝐚𝐮𝐜𝐢𝐮𝐜

  Dacă ai o problemă de ORL și crezi că te pot ajuta, programează-te pentru un consult. Poți face acest lucru accesând 🌐 www.dianasauciuc.ro, sunând la numărul de telefon📱0747 20 13 20 sau prin mesaj pe WhatsApp la același număr de telefon.

  #medicorl #ORL #informatiimedicale #botosani #Dorohoi #consultatiiORL #orladulti #orlcopii #DrSauciuc
  ... See MoreSee Less

  Dragi copii, 1 iunie este o zi în care să vă bucurați de fiecare moment, să râdeți din toată inima și să vă lăsați imaginația să zboare liberă. Este ziua voastră, a celor care faceți lumea mai frumoasă prin inocența și energia voastră. Să aveți parte de aventuri minunate, prieteni adevărați și amintiri de neuitat. La mulți ani, copii! 🌟

  Cu drag,
  Medicul vostru ORL-ist
  👩‍⚕️ 𝐃𝐫. 𝐃𝐢𝐚𝐧𝐚 𝐀𝐧𝐜𝐚 𝐒𝐚𝐮𝐜𝐢𝐮𝐜

  #medicorl #ORL #informatiimedicale #botosani #Dorohoi #consultatiiORL #orladulti #orlcopii #DrSauciuc
  ... See MoreSee Less

  Ai primit recent un dispozitiv auditiv? 🦻Felicitări! Acesta este un pas important spre îmbunătățirea calității vieții tale. Adaptarea la utilizarea unui dispozitiv auditiv poate necesita timp și răbdare, dar cu câteva sfaturi utile, vei putea să te bucuri de toate beneficiile pe care le oferă.🔸Poartă-l treptat. La început, poate fi copleșitor să porți dispozitivul auditiv toată ziua. Începe cu câteva ore pe zi și crește treptat timpul până când te simți confortabil să-l porți toată ziua.🔸Ajustează volumul. La început, sunetele pot părea prea puternice sau ciudate. Ajustează volumul dispozitivului la un nivel confortabil pentru tine și evită setările maxime. Cu timpul, creierul tău se va adapta la noile sunete.🔸Alege medii liniștite. În primele zile, încearcă să folosești dispozitivul auditiv în medii liniștite. Acest lucru îți va permite să te obișnuiești treptat cu noile sunete fără a fi copleșit de zgomote puternice.🔸Practică discuțiile. Petrece timp în conversații cu prietenii și familia într-un mediu liniștit. Ascultarea și recunoașterea vocii umane te vor ajuta să te adaptezi mai repede.🔸Citește cu voce tare. Citirea cu voce tare te poate ajuta să te obișnuiești cu sunetul propriei voci prin dispozitivul auditiv, ceea ce poate fi diferit la început.🔸Fii răbdător. Adaptarea la dispozitivul auditiv poate dura câteva săptămâni. Fii răbdător și oferă-ți timpul necesar pentru a te obișnui cu noile sunete.🔸Nu ezita să ceri ajutor. Dacă întâmpini dificultăți sau ai întrebări, nu ezita să contactezi audiologul tău. Sunt aici pentru a te ajuta să te adaptezi cât mai ușor posibil.👩‍⚕️ 𝐃𝐫. 𝐃𝐢𝐚𝐧𝐚 𝐀𝐧𝐜𝐚 𝐒𝐚𝐮𝐜𝐢𝐮𝐜Dacă ai o problemă de ORL și crezi că te pot ajuta, programează-te pentru un consult. Poți face acest lucru accesând 🌐 www.dianasauciuc.ro, sunând la numărul de telefon📱0747 20 13 20 sau prin mesaj pe WhatsApp la același număr de telefon. #MedicORL #ORL #informatiimedicale #Botosani #Dorohoi #consultatiiORL #ORLAdulti #ORLcopii #DrSauciuc

  Ai primit recent un dispozitiv auditiv? 🦻Felicitări! Acesta este un pas important spre îmbunătățirea calității vieții tale. Adaptarea la utilizarea unui dispozitiv auditiv poate necesita timp și răbdare, dar cu câteva sfaturi utile, vei putea să te bucuri de toate beneficiile pe care le oferă.

  🔸Poartă-l treptat. La început, poate fi copleșitor să porți dispozitivul auditiv toată ziua. Începe cu câteva ore pe zi și crește treptat timpul până când te simți confortabil să-l porți toată ziua.

  🔸Ajustează volumul. La început, sunetele pot părea prea puternice sau ciudate. Ajustează volumul dispozitivului la un nivel confortabil pentru tine și evită setările maxime. Cu timpul, creierul tău se va adapta la noile sunete.

  🔸Alege medii liniștite. În primele zile, încearcă să folosești dispozitivul auditiv în medii liniștite. Acest lucru îți va permite să te obișnuiești treptat cu noile sunete fără a fi copleșit de zgomote puternice.

  🔸Practică discuțiile. Petrece timp în conversații cu prietenii și familia într-un mediu liniștit. Ascultarea și recunoașterea vocii umane te vor ajuta să te adaptezi mai repede.

  🔸Citește cu voce tare. Citirea cu voce tare te poate ajuta să te obișnuiești cu sunetul propriei voci prin dispozitivul auditiv, ceea ce poate fi diferit la început.

  🔸Fii răbdător. Adaptarea la dispozitivul auditiv poate dura câteva săptămâni. Fii răbdător și oferă-ți timpul necesar pentru a te obișnui cu noile sunete.

  🔸Nu ezita să ceri ajutor. Dacă întâmpini dificultăți sau ai întrebări, nu ezita să contactezi audiologul tău. Sunt aici pentru a te ajuta să te adaptezi cât mai ușor posibil.

  👩‍⚕️ 𝐃𝐫. 𝐃𝐢𝐚𝐧𝐚 𝐀𝐧𝐜𝐚 𝐒𝐚𝐮𝐜𝐢𝐮𝐜

  Dacă ai o problemă de ORL și crezi că te pot ajuta, programează-te pentru un consult. Poți face acest lucru accesând 🌐 www.dianasauciuc.ro, sunând la numărul de telefon📱0747 20 13 20 sau prin mesaj pe WhatsApp la același număr de telefon.

  #medicorl #ORL #informatiimedicale #botosani #Dorohoi #consultatiiORL #orladulti #orlcopii #DrSauciuc
  ... See MoreSee Less

  Dragi pacienți,Cu prilejul Sărbătorilor de Paște, doresc să vă transmit cele mai sincere urări de sănătate și bucurie alături de cei dragi. Sper că această perioadă să vă aducă multă liniște și pace interioară.De asemenea, doresc să vă informez că în perioada 02 - 06 mai voi fi în concediu. Îmi voi relua activitatea începând de marți, 7 mai.Cu recunoștință,👩‍⚕️ 𝐃𝐫. 𝐃𝐢𝐚𝐧𝐚 𝐀𝐧𝐜𝐚 𝐒𝐚𝐮𝐜𝐢𝐮𝐜#MedicORL #ORL #informatiimedicale #Botosani #Dorohoi #consultatiiORL #ORLAdulti #ORLcopii #DrSauciuc

  Dragi pacienți,

  Cu prilejul Sărbătorilor de Paște, doresc să vă transmit cele mai sincere urări de sănătate și bucurie alături de cei dragi. Sper că această perioadă să vă aducă multă liniște și pace interioară.

  De asemenea, doresc să vă informez că în perioada 02 - 06 mai voi fi în concediu. Îmi voi relua activitatea începând de marți, 7 mai.

  Cu recunoștință,
  👩‍⚕️ 𝐃𝐫. 𝐃𝐢𝐚𝐧𝐚 𝐀𝐧𝐜𝐚 𝐒𝐚𝐮𝐜𝐢𝐮𝐜

  #medicorl #ORL #informatiimedicale #botosani #Dorohoi #consultatiiORL #orladulti #orlcopii #DrSauciuc
  ... See MoreSee Less

  ... See MoreSee Less

  Vezi mai mult.