Informații și sfaturi utile pentru pacienți

Suferiți de o problemă și credeți că vă pot ajuta? Nu ezitați să mă contactați pentru informații suplimentare sau progrămari!

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Dr. Diana Anca Sauciuc - Medic specialist ORL

Dr. Diana Anca Sauciuc - Medic specialist ORL

4

Sunt medic specialist O.R.L. și chirurgie cervico-facială din anul 2017, cu competență în endoscopie.

Dragi pacienți, astăzi aș dori să atrag atenția asupra unei afecțiuni auditive destul de neplăcute, dar adesea subestimată: Boala Ménière.

Boala Ménière este o tulburare a urechii interne, caracterizată de simptome cum ar fi vertijul (senzația de mișcare a obiectelor în jurul tău, chiar și atunci când stai nemișcat), pierderea progresivă a auzului, tinitus (zgomote în urechi, precum bâzâitul sau fluieratul) și o senzație de plenitudine în ureche. Aceste simptome pot apărea în crize care pot dura ore sau chiar zile, afectând semnificativ calitatea vieții pacienților.

Diagnosticul de boală Ménière este relativ dificil de stabilit, în special în perioada de debut când unele simptome pot lipsi din tabloul clinic. De aceea, pentru a putea pune un diagnostic cât se poate de corect, este necesară o abordare multidisciplinară, realizată de medici din mai multe specialități: ORL, neurologie, cardiologie, endocrinologie, medicină internă, fizioterapie și recuperare.

Este important să recunoaștem și să conștientizăm impactul pe care Boala Ménière îl poate avea asupra vieții cotidiene a persoanelor afectate. Există opțiuni de tratament și modalități de gestionare a simptomelor care pot aduce alinare și o îmbunătățire a calității vieții dar pentru ca acestea să fie eficiente, diagnosticul trebuie pus cât mai rapid.

Să fim conștienți și solidari în fața luptei cu afecțiuni precum Boala Ménière! Dacă te confrunți cu simptomele menționate sau ai întrebări nu ezita să consulți un specialist ORL pentru evaluare și sfaturi personalizate. 🌟

👩‍⚕️ 𝐃𝐫. 𝐃𝐢𝐚𝐧𝐚 𝐀𝐧𝐜𝐚 𝐒𝐚𝐮𝐜𝐢𝐮𝐜

Dacă ai o problemă de ORL și crezi că te pot ajuta, programează-te pentru un consult. Poți face acest lucru accesând 🌐 www.dianasauciuc.ro, sunând la numărul de telefon📱0747 20 13 20 sau prin mesaj pe WhatsApp la același număr de telefon.

#medicorl #ORL #informatiimedicale #botosani #Dorohoi #consultatiiORL #orladulti #orlcopii #DrSauciuc
... See MoreSee Less

Dragi pacienți, astăzi aș dori să atrag atenția asupra unei afecțiuni auditive destul de neplăcute, dar adesea subestimată: Boala Ménière.Boala Ménière este o tulburare a urechii interne, caracterizată de simptome cum ar fi vertijul (senzația de mișcare a obiectelor în jurul tău, chiar și atunci când stai nemișcat), pierderea progresivă a auzului, tinitus (zgomote în urechi, precum bâzâitul sau fluieratul) și o senzație de plenitudine în ureche. Aceste simptome pot apărea în crize care pot dura ore sau chiar zile, afectând semnificativ calitatea vieții pacienților.Diagnosticul de boală Ménière este relativ dificil de stabilit, în special în perioada de debut când unele simptome pot lipsi din tabloul clinic. De aceea, pentru a putea pune un diagnostic cât se poate de corect, este necesară o abordare multidisciplinară, realizată de medici din mai multe specialități: ORL, neurologie, cardiologie, endocrinologie, medicină internă, fizioterapie și recuperare. Este important să recunoaștem și să conștientizăm impactul pe care Boala Ménière îl poate avea asupra vieții cotidiene a persoanelor afectate. Există opțiuni de tratament și modalități de gestionare a simptomelor care pot aduce alinare și o îmbunătățire a calității vieții dar pentru ca acestea să fie eficiente, diagnosticul trebuie pus cât mai rapid.Să fim conștienți și solidari în fața luptei cu afecțiuni precum Boala Ménière! Dacă te confrunți cu simptomele menționate sau ai întrebări nu ezita să consulți un specialist ORL pentru evaluare și sfaturi personalizate. 🌟👩‍⚕️ 𝐃𝐫. 𝐃𝐢𝐚𝐧𝐚 𝐀𝐧𝐜𝐚 𝐒𝐚𝐮𝐜𝐢𝐮𝐜Dacă ai o problemă de ORL și crezi că te pot ajuta, programează-te pentru un consult. Poți face acest lucru accesând 🌐 www.dianasauciuc.ro, sunând la numărul de telefon📱0747 20 13 20 sau prin mesaj pe WhatsApp la același număr de telefon. #medicORL #ORL #informatiimedicale #Botosani #Dorohoi #consultatiiORL #ORLAdulti #ORLcopii #DrSauciuc

16 CommentsComment on Facebook

Mulțumim frumos!

Mulțumim!

Mulțumim.

View more comments

În perioadele în care copilul dvs. este bolnăvior, odihna la domiciliu și evitarea locurilor aglomerate (ex. grădinița, școala, spațiile de joacă etc.) este foarte importantă pentru a-l ajuta să se recupereze mai repede. Acest lucru este util atunci când vine vorba de otita medie acută, angina pultacee (amigdalită cu puroi sau scarlatină), sindroamele febrile de diverse etiologii, rinofaringita acută sau viroze respiratorii, mai ales în primele trei zile de la apariția simptomelor.

Această abordare nu doar că favorizează vindecarea mai rapidă și eficientă a copilului, dar joacă și un rol esențial în răspândirea microbilor la alți copii.

◻️Cât bine poate face odihna acasă!
Recuperare fulger: Odihna e magică când vine vorba de vindecare. Gândiți-vă că organismul copilului e ca un supererou care luptă cu virusurile și are nevoie de toată energia pentru asta. Dacă micuțul se odihnește, îi dăm superputeri sistemului său imunitar să lupte cu boala.

Fără complicații neplăcute: Anumite boli, dacă nu sunt tratate cum trebuie, pot duce la probleme mai serioase. Odihnindu-se, copilul îi dă corpului șansa de a lupta mai bine cu infecția și de a evita acele complicații care de cele mai multe ori nu sunt deloc plăcute.

Simptome mai ușoare: Stând liniștit acasă, în patul lui confortabil, copilul se va simți bine mai repede. Fie că e vorba de febră, tuse sau dureri, un pic de repaus face minuni pentru a ameliora aceste simptome.

◻️De ce e bine să evităm răspândirea bolii?
Protecția colegilor și prietenilor: Bolile despre care am amintit se pot transmite ușor, mai ales la început. Dacă copilul rămâne acasă, îi protejăm pe ceilalți copii și pe educatori de a se îmbolnăvi.

O comunitate mai sănătoasă: Prin limitarea contactului, ajutăm la menținerea sănătății întregii comunități. Acest lucru e și mai important în timpul sezoanelor gripale sau când apar virusuri noi.

👩‍⚕️ 𝐃𝐫. 𝐃𝐢𝐚𝐧𝐚 𝐀𝐧𝐜𝐚 𝐒𝐚𝐮𝐜𝐢𝐮𝐜

Dacă ai o problemă de ORL și crezi că te pot ajuta, programează-te pentru un consult. Poți face acest lucru accesând 🌐 www.dianasauciuc.ro, sunând la numărul de telefon📱0747 20 13 20 sau prin mesaj pe WhatsApp la același număr de telefon.

#medicorl #ORL #informatiimedicale #botosani #Dorohoi #consultatiiORL #orladulti #orlcopii #DrSauciuc
... See MoreSee Less

În perioadele în care copilul dvs. este bolnăvior, odihna la domiciliu și evitarea locurilor aglomerate (ex. grădinița, școala, spațiile de joacă etc.) este foarte importantă pentru a-l ajuta să se recupereze mai repede. Acest lucru este util atunci când vine vorba de otita medie acută, angina pultacee (amigdalită cu puroi sau scarlatină), sindroamele febrile de diverse etiologii, rinofaringita acută sau viroze respiratorii, mai ales în primele trei zile de la apariția simptomelor. Această abordare nu doar că favorizează vindecarea mai rapidă și eficientă a copilului, dar joacă și un rol esențial în răspândirea microbilor la alți copii.◻️Cât bine poate face odihna acasă!Recuperare fulger: Odihna e magică când vine vorba de vindecare. Gândiți-vă că organismul copilului e ca un supererou care luptă cu virusurile și are nevoie de toată energia pentru asta. Dacă micuțul se odihnește, îi dăm superputeri sistemului său imunitar să lupte cu boala.Fără complicații neplăcute: Anumite boli, dacă nu sunt tratate cum trebuie, pot duce la probleme mai serioase. Odihnindu-se, copilul îi dă corpului șansa de a lupta mai bine cu infecția și de a evita acele complicații care de cele mai multe ori nu sunt deloc plăcute.Simptome mai ușoare: Stând liniștit acasă, în patul lui confortabil, copilul se va simți bine mai repede. Fie că e vorba de febră, tuse sau dureri, un pic de repaus face minuni pentru a ameliora aceste simptome.◻️De ce e bine să evităm răspândirea bolii?Protecția colegilor și prietenilor: Bolile despre care am amintit se pot transmite ușor, mai ales la început. Dacă copilul rămâne acasă, îi protejăm pe ceilalți copii și pe educatori de a se îmbolnăvi.O comunitate mai sănătoasă: Prin limitarea contactului, ajutăm la menținerea sănătății întregii comunități. Acest lucru e și mai important în timpul sezoanelor gripale sau când apar virusuri noi.👩‍⚕️ 𝐃𝐫. 𝐃𝐢𝐚𝐧𝐚 𝐀𝐧𝐜𝐚 𝐒𝐚𝐮𝐜𝐢𝐮𝐜Dacă ai o problemă de ORL și crezi că te pot ajuta, programează-te pentru un consult. Poți face acest lucru accesând 🌐 www.dianasauciuc.ro, sunând la numărul de telefon📱0747 20 13 20 sau prin mesaj pe WhatsApp la același număr de telefon. #medicORL #ORL #informatiimedicale #Botosani #Dorohoi #consultatiiORL #ORLAdulti #ORLcopii #DrSauciuc

16 CommentsComment on Facebook

O zi binecuvîntata va doresc

Mulțumim!!!Cu ajutorul dvs am trecut și peste acestea!!!!!Recomandări clare,precise și un consult cu calm si multa răbdare.

🙏♥️ cea mai buna Dr 💐

Buna dimineata si o zi frumoasa si binecuvintata va doresc felicitari in tot ce ea ce faceti❤⚘❤

Cea mai bună Dr🙏❤️

Cel mai bun dr!Dr la care copilul meu merge cu drag fără frică!Dr care nu recomandă imediat antibioticele dacă nu este cazul !Sunteți minunată !🙏

Îl duc în colectivitate nu din răutate, ci doar pentru că nu au cu cine să-l lase, dar chinuiesc mai mult. Nici el nu se face bine corect și orice răceală netratată complet lasă sechele pe toată viața. De când sunt la pensie (în mai se fac 2 ani), nu am fost măcar o singură dată răcită și tare des făceam forme urâte, de la copilași luate. Înțelegeți, oameni buni, că izolarea celui bolnav face parte din tratament! Multă sănătate! Respect, doamnă doctor Diana Sauciuc !

O zi binecuvitată vă doresc

Dacă ar conștientiza părinții acest lucru, ar fi ideal. Sunt părinți care nu înțeleg și punct... Dacă au ei copilul bolnav, sa îl aibă și altul....sau când e bebeluș îl protejează de toți, apoi cum mai creste, nu mai tine cont si împrăștie peste tot microbii....

Postarea asta este bună de distribuit pe grupurile de creșă /grădiniță. Mulțumesc! ❤️

Când toată speranța a fost pierdută, Dumnezeu și-a dovedit puterea Atotputernică în viața fiului nostru, iar mai jos este mărturia mea: Numele meu este (EWA ANDREI), locuiesc la SIBIEL Numele fiului meu este AVRAM. M-am alăturat unui grup grozav pe rețelele sociale în august. Mărturia mea spune: În numele fiului meu, vreau să mulțumesc acestui Mare DR ALASHIRA care mi-a vindecat fiul de un an și 8 luni de spirit de nebunie timp de un an și 8 luni. În toate acestea, în timp ce, din frustrare, am vizitat atâtea biserici, spitale de reabilitare și mulți terapeuți, unul din mulți a fost o reabilitare și spitale în care medicii de acolo spuneau că nebunia este incurabilă, că nebunia a mâncat adânc. înăuntrul lui nu pot decât să-mi dea niște medicamente care să-l facă să doarmă și să mănânce..acea afirmație m-a slăbit. Câteva săptămâni după, am auzit despre oamenii DR ALASHIRA HEALING care împărtășeau mărturiile și el a mai ajutat oamenii din abuzul de droguri și din căsniciile rupte. M-am hotarat sa il contactez si i-am mentionat cazul meu cu lacrimi in ochi el mi-a cerut sa nu mai intru in panica ca va fi din nou bine mi-a spus ce sa fac si am facut totul cu credinta ca fiul meu va fi din nou bine... După câteva zile, fiul meu tocmai m-a trezit întrebându-mă ce este în neregulă cu el, așa a fost rupt jugul nebuniei și și-a recăpătat instant minte. Am fost uimit, Oh! Ce să-i dau acestui om dr ALASHIRA! Fiul meu este vindecat. Promit să-mi împărtășesc mărturia lumii pentru a ști că încă mai sunt acasă, vă rugăm, prieteni, contactați dr ALASHIRA, el vă va ajuta prin e-mail 👉👉👉👇👇 dr.alashirao1@gmail.com contact whatsaap 👉👉👉+2349160146456, vă rog, este un e-mail grozav. dr.alashirao1@gmail.com 👉👉👉 whatsaap +2349160146456...🙏🙏🙏🙏🙏🙏

View more comments

Știați că vitamina D, acea vitamină minunată care ne întărește oasele, are și un super-rol în menținerea sănătății sistemului nostru ORL? Ei bine, cercetări recente au arătat cât de importantă este aceasta nu doar pentru oasele noastre, ci și pentru a ne menține urechile, nasul și gâtul în formă maximă!

Vitamina D este un adevărat super-erou în ceea ce privește sistemul imunitar și lupta împotriva inflamației. Ea ajută la activarea celulelor care ne apără de infecțiile virale și bacteriene - da, chiar și acele infecții care ne dau bătăi de cap la nivelul urechilor, nasului și gâtului. Un nivel optim de vitamina D ne poate ajuta chiar să reducem riscul acelor infecții respiratorii enervante, cum ar fi răceala.

Și nu e tot! Această vitamină fabuloasă are și proprietăți antiinflamatorii extraordinare, care vin în ajutorul nostru în cazuri precum rinitele alergice sau infecții ale urechii.

Acum, să vorbim despre unde ne procurăm această vitamină magică. Corpul nostru e destul de inteligent și produce vitamina D când ne bucurăm de soarele prietenos. Dar atunci când vremea nu permite, o găsim în alimente delicioase ca peștele gras, gălbenușul de ou și produsele lactate fortificate. Și, bineînțeles, avem întotdeauna opțiunea suplimentelor alimentare pentru un plus de vitamina D.

Așa că, hai să ne asigurăm că avem destulă vitamina D pentru o sănătatea noastră!

👩‍⚕️ 𝐃𝐫. 𝐃𝐢𝐚𝐧𝐚 𝐀𝐧𝐜𝐚 𝐒𝐚𝐮𝐜𝐢𝐮𝐜

Dacă ai o problemă de ORL și crezi că te pot ajuta, programează-te pentru un consult. Poți face acest lucru accesând 🌐 www.dianasauciuc.ro, sunând la numărul de telefon📱0747 20 13 20 sau prin mesaj pe WhatsApp la același număr de telefon.

#medicorl #ORL #informatiimedicale #botosani #Dorohoi #consultatiiORL #orladulti #orlcopii #DrSauciuc

@urmăritori
... See MoreSee Less

Știați că vitamina D, acea vitamină minunată care ne întărește oasele, are și un super-rol în menținerea sănătății sistemului nostru ORL? Ei bine, cercetări recente au arătat cât de importantă este aceasta nu doar pentru oasele noastre, ci și pentru a ne menține urechile, nasul și gâtul în formă maximă!Vitamina D este un adevărat super-erou în ceea ce privește sistemul imunitar și lupta împotriva inflamației. Ea ajută la activarea celulelor care ne apără de infecțiile virale și bacteriene - da, chiar și acele infecții care ne dau bătăi de cap la nivelul urechilor, nasului și gâtului. Un nivel optim de vitamina D ne poate ajuta chiar să reducem riscul acelor infecții respiratorii enervante, cum ar fi răceala.Și nu e tot! Această vitamină fabuloasă are și proprietăți antiinflamatorii extraordinare, care vin în ajutorul nostru în cazuri precum rinitele alergice sau infecții ale urechii.Acum, să vorbim despre unde ne procurăm această vitamină magică. Corpul nostru e destul de inteligent și produce vitamina D când ne bucurăm de soarele prietenos. Dar atunci când vremea nu permite, o găsim în alimente delicioase ca peștele gras, gălbenușul de ou și produsele lactate fortificate. Și, bineînțeles, avem întotdeauna opțiunea suplimentelor alimentare pentru un plus de vitamina D.Așa că, hai să ne asigurăm că avem destulă vitamina D pentru o sănătatea noastră!👩‍⚕️ 𝐃𝐫. 𝐃𝐢𝐚𝐧𝐚 𝐀𝐧𝐜𝐚 𝐒𝐚𝐮𝐜𝐢𝐮𝐜Dacă ai o problemă de ORL și crezi că te pot ajuta, programează-te pentru un consult. Poți face acest lucru accesând 🌐 www.dianasauciuc.ro, sunând la numărul de telefon📱0747 20 13 20 sau prin mesaj pe WhatsApp la același număr de telefon. #medicORL #ORL #informatiimedicale #Botosani #Dorohoi #consultatiiORL #ORLAdulti #ORLcopii #DrSauciuc@urmăritori

19 CommentsComment on Facebook

Recomand!!

Recomand

Recomand

Respect !

Recomand!

Mihaela Mihaela

Cel mai bun medic! OM înainte de toate! Va felicit pentru tot ce faceți!

In Botoșani unde va pot găsi? mulțumesc frumos.

WoW

Super ok si la subiect

Ceas mai buna doctorita

Ce se înțelege prin produse lactate fortificate, or fi prelucrate?

Cind sunteti la Dorohoi in Policnică în ce zile Sau data Multumrsc aş dori o consultație vă rog mulțumesc

Doamna doctor ,faceți consultații și la copii de 4ani?

View more comments

Crăciunul este despre familie, este despre toate acele momente ce au făcut familia mai puternică. Vă doresc un Crăciun Fericit alături de cei dragi și un an nou fericit!

Și pentru că fiecare dintre noi are nevoie de odihnă, în perioada 23.12 - 27.12, respectiv 30.12 - 03.01 voi fi în concediu. Îmi voi relua activitatea începând de joi, 4 ianuarie.

#medicorl #ORL #botosani #Dorohoi #consultatiiORL #orladulti #orlcopii #CraciunFericit #SarbatoriFericite #DrSauciuc
... See MoreSee Less

Crăciunul este despre familie, este despre toate acele momente ce au făcut familia mai puternică. Vă doresc un Crăciun Fericit alături de cei dragi și un an nou fericit!Și pentru că fiecare dintre noi are nevoie de odihnă, în perioada 23.12 - 27.12, respectiv 30.12 - 03.01 voi fi în concediu. Îmi voi relua activitatea începând de joi, 4 ianuarie.#medicORL #ORL #Botosani #Dorohoi #consultatiiORL #ORLAdulti #ORLcopii #CraciunFericit #SarbatoriFericite #DrSauciuc

131 CommentsComment on Facebook

Sfintele Sărbători să vă aducă în suflet lumină, în gând speranță, în casă belșug și bucuria de a fi mereu alături de oameni dragi! Crăciun fericit!

Sărbători liniștite și fericite! ❤️

Sărbători fericite va dorim

SĂRBĂTORI CU BINE, ÎMPREUNĂ CU CEI DRAGI!

Sărbători fericite!! 😇

Sarbatori binecuvantate!

Sărbători binecuvantate!

Sărbători binecuvantate!

Sărbători cu bine,sănătate și numai bucurii alături de familie și de cei dragi!Un An Nou mai bun,cu multe realizări!

Sarbatori binecuvantate cu sanatate si bucurii d na doctor🙏🙏❤️

Sărbători fericite!

Sărbători binecuvântate!

Sărbători fericite!

Sărbători binecuvântate!

Sărbători binecuvântate!

Sărbători binecuvântate și Crăciun fericit

Sărbători fericite! 🎄🎇

Sărbători fericite!

Sărbători binecuvântate!

Sărbători binecuvântate!

Sărbători fericite!!

Sărbători binecuvantate!!!

Sărbători binecuvântate 🙏💐

Sărbători fericite!

Crăciun binecuvântat!

View more comments

În această perioadă, o mulțime de părinți se îngrijorează pentru că tusea micuților lor pare să dureze mai mult decât ar fi de așteptat. E important de știut că simptomele unei răceli pot persista adesea mai mult decât ne imaginăm. De fapt, nu e neobișnuit ca tusea să continue zile întregi, uneori chiar până la două săptămâni. Dacă copilul dumneavoastră se simte în rest bine, nu ar trebui să vă îngrijorați.

Pentru a face această perioadă mai ușoară, puteți încerca anumite măsuri simple și eficiente. Consumul adecvat de lichide ajută la menținerea hidratării și poate contribui la reducerea simptomelor. De asemenea, folosirea unui spray cu apă de mare poate fi utilă pentru a ameliora congestia nazală. Dacă copilul are peste doi ani, administrarea unei lingurițe cu miere de albine, înainte de culcare, nu doar că poate fi o plăcere pentru el, dar și ajută la calmarea tusei.

Așadar, în ciuda faptului că tusea și alte simptome pot să persiste mai mult decât am crede, există soluții simple și accesibile care pot face această perioadă mai ușor de gestionat.

👩‍⚕️ 𝐃𝐫. 𝐃𝐢𝐚𝐧𝐚 𝐀𝐧𝐜𝐚 𝐒𝐚𝐮𝐜𝐢𝐮𝐜

Dacă ai o problemă de ORL și crezi că te pot ajuta, programează-te pentru un consult. Poți face acest lucru accesând 🌐 www.dianasauciuc.ro, sunând la numărul de telefon📱0747 20 13 20 sau prin mesaj pe WhatsApp la același număr de telefon.

#medicorl #ORL #informatiimedicale #botosani #Dorohoi #consultatiiORL #orladulti #orlcopii #DrSauciuc
... See MoreSee Less

În această perioadă, o mulțime de părinți se îngrijorează pentru că tusea micuților lor pare să dureze mai mult decât ar fi de așteptat. E important de știut că simptomele unei răceli pot persista adesea mai mult decât ne imaginăm. De fapt, nu e neobișnuit ca tusea să continue zile întregi, uneori chiar până la două săptămâni. Dacă copilul dumneavoastră se simte în rest bine, nu ar trebui să vă îngrijorați.Pentru a face această perioadă mai ușoară, puteți încerca anumite măsuri simple și eficiente. Consumul adecvat de lichide ajută la menținerea hidratării și poate contribui la reducerea simptomelor. De asemenea, folosirea unui spray cu apă de mare poate fi utilă pentru a ameliora congestia nazală. Dacă copilul are peste doi ani, administrarea unei lingurițe cu miere de albine, înainte de culcare, nu doar că poate fi o plăcere pentru el, dar și ajută la calmarea tusei.Așadar, în ciuda faptului că tusea și alte simptome pot să persiste mai mult decât am crede, există soluții simple și accesibile care pot face această perioadă mai ușor de gestionat.👩‍⚕️ 𝐃𝐫. 𝐃𝐢𝐚𝐧𝐚 𝐀𝐧𝐜𝐚 𝐒𝐚𝐮𝐜𝐢𝐮𝐜Dacă ai o problemă de ORL și crezi că te pot ajuta, programează-te pentru un consult. Poți face acest lucru accesând 🌐 www.dianasauciuc.ro, sunând la numărul de telefon📱0747 20 13 20 sau prin mesaj pe WhatsApp la același număr de telefon. #medicORL #ORL #informatiimedicale #Botosani #Dorohoi #consultatiiORL #ORLAdulti #ORLcopii #DrSauciuc

9 CommentsComment on Facebook

Sunteți deosebită.Un om cu suflet mare!Darius mereu merge cu drag la dvs.Mulțumim pentru tot ce faceți pentru noi de fiecare dată când avem nevoie.Mulțumim pentru răbdare și pentru zecile de mesaje la care ne raspundeți.Vă apreciem enorm!

❤️❤️avem nevoie de mai multi oameni ca dvs🌷

Sunteți minunata!! Va imbratisam! Codrin Și Sofia

Respect! Recunoștință! Prețuire pentru utilele informații! Bucurii, sănătate și să fiți răsplătită pentru tot și toate!

Sunteți un medic minunat Anastasia va îmbrățișează cu drag🥰🥰🥰🥰🥰

View more comments

❗️Netratată corect, răceala se poate transforma într-o sinuzită.❗️

Dacă simptomatologia descrisă în ilustrație îți este cunoscută, atunci ai nevoie de un consult de specialitate.

👩‍⚕️ 𝐃𝐫. 𝐃𝐢𝐚𝐧𝐚 𝐀𝐧𝐜𝐚 𝐒𝐚𝐮𝐜𝐢𝐮𝐜

Dacă ai o problemă de ORL și crezi că te pot ajuta, programează-te pentru un consult. Poți face acest lucru accesând 🌐 www.dianasauciuc.ro, sunând la numărul de telefon📱0747 20 13 20 sau prin mesaj pe WhatsApp la același număr de telefon.

#medicorl #ORL #informatiimedicale #botosani #Dorohoi #consultatiiORL #orladulti #orlcopii #DrSauciuc
... See MoreSee Less

❗️Netratată corect, răceala se poate transforma într-o sinuzită.❗️Dacă simptomatologia descrisă în ilustrație îți este cunoscută, atunci ai nevoie de un consult de specialitate. 👩‍⚕️ 𝐃𝐫. 𝐃𝐢𝐚𝐧𝐚 𝐀𝐧𝐜𝐚 𝐒𝐚𝐮𝐜𝐢𝐮𝐜Dacă ai o problemă de ORL și crezi că te pot ajuta, programează-te pentru un consult. Poți face acest lucru accesând 🌐 www.dianasauciuc.ro, sunând la numărul de telefon📱0747 20 13 20 sau prin mesaj pe WhatsApp la același număr de telefon. #medicORL #ORL #informatiimedicale #Botosani #Dorohoi #consultatiiORL #ORLAdulti #ORLcopii #DrSauciuc

8 CommentsComment on Facebook

Recomand! Super doctor! ♥️

View more comments

Otita seroasă este o afecțiune a urechii caracterizată prin acumularea de lichid seros în urechea medie, fără semne evidente de infecție. Această condiție poate afecta atât adulții, cât și copiii, însă este mai frecventă în rândul celor mici deoarece trompele lui Eustachio, care conectează urechea medie cu nasofaringele, sunt mai scurte și mai orizontale, facilitând astfel acumularea lichidului seros.

Consultarea unui medic ORL-ist devine imperativă în identificarea și gestionarea corectă a acestei afecțiuni. Prin intermediul examinării cu ajutorul endoscopului și testelor audiologice, se poate stabili un diagnostic precis, astfel încât pacientul să beneficieze de un plan de tratament eficient (tratament medicamentos sau dacă situația o impune, chirurgical).

Ca simptome se pot observa scăderea ușoară a auzului, senzația de presiune în ureche și uneori o ușoară durere. În cazul adulților, aceste simptome pot fi mai subtile și pot trece neobservate pentru o perioadă mai lungă. Cu toate acestea, este important ca otita seroasă să nu fie trecută cu vederea deoarece pot apărea complicații precum infecții recurente sau chiar afectarea permanentă a auzului.

‼️ Este crucial să acordăm o atenție deosebită copiilor. Aceștia sunt mai predispuși la infecții ale urechii medii, ceea ce poate contribui la apariția acestui tip de otită.

👩‍⚕️ 𝐃𝐫. 𝐃𝐢𝐚𝐧𝐚 𝐀𝐧𝐜𝐚 𝐒𝐚𝐮𝐜𝐢𝐮𝐜

Dacă ai o problemă de ORL și crezi că te pot ajuta, programează-te pentru un consult. Poți face acest lucru accesând 🌐 www.dianasauciuc.ro, sunând la numărul de telefon📱0747 20 13 20 sau prin mesaj pe WhatsApp la același număr de telefon.

#medicorl #ORL #informatiimedicale #botosani #Dorohoi #consultatiiORL #orladulti #orlcopii #DrSauciuc
... See MoreSee Less

Otita seroasă este o afecțiune a urechii caracterizată prin acumularea de lichid seros în urechea medie, fără semne evidente de infecție. Această condiție poate afecta atât adulții, cât și copiii, însă este mai frecventă în rândul celor mici deoarece trompele lui Eustachio, care conectează urechea medie cu nasofaringele, sunt mai scurte și mai orizontale, facilitând astfel acumularea lichidului seros.Consultarea unui medic ORL-ist devine imperativă în identificarea și gestionarea corectă a acestei afecțiuni. Prin intermediul examinării cu ajutorul endoscopului și testelor audiologice, se poate stabili un diagnostic precis, astfel încât pacientul să beneficieze de un plan de tratament eficient (tratament medicamentos sau dacă situația o impune, chirurgical).Ca simptome se pot observa scăderea ușoară a auzului, senzația de presiune în ureche și uneori o ușoară durere. În cazul adulților, aceste simptome pot fi mai subtile și pot trece neobservate pentru o perioadă mai lungă. Cu toate acestea, este important ca otita seroasă să nu fie trecută cu vederea deoarece pot apărea complicații precum infecții recurente sau chiar afectarea permanentă a auzului.‼️ Este crucial să acordăm o atenție deosebită copiilor. Aceștia sunt mai predispuși la infecții ale urechii medii, ceea ce poate contribui la apariția acestui tip de otită.👩‍⚕️ 𝐃𝐫. 𝐃𝐢𝐚𝐧𝐚 𝐀𝐧𝐜𝐚 𝐒𝐚𝐮𝐜𝐢𝐮𝐜Dacă ai o problemă de ORL și crezi că te pot ajuta, programează-te pentru un consult. Poți face acest lucru accesând 🌐 www.dianasauciuc.ro, sunând la numărul de telefon📱0747 20 13 20 sau prin mesaj pe WhatsApp la același număr de telefon. #medicORL #ORL #informatiimedicale #Botosani #Dorohoi #consultatiiORL #ORLAdulti #ORLcopii #DrSauciuc

2 CommentsComment on Facebook

Cu tot respectul, Dna Dr, cum de nu ați văzut ca bebelina mea avea timpanele perforate?

Surditatea brusc instalată este o situație în care poți pierde auzul în mod brusc și neașteptat într-una sau chiar ambele urechi. Acest lucru poate fi înfricoșător și trebuie tratat ca o urgență medicală. Dacă te confrunți cu pierderea bruscă a auzului, este crucial să consulți imediat un medic ORL (otorinolaringolog).

Cauze posibile:
▪️Infarct cochlear: O problemă de flux sanguin către urechea internă poate duce la infarct cohlear, cauzând pierderea auzului.
▪️Infecții: Unele infecții, cum ar fi infecțiile virale sau bacteriene, pot afecta urechile și pot provoca surditate bruscă.
▪️Traume: Lovituri la cap sau urechi, schimbări bruște de presiune (de exemplu, scufundarea rapidă în apă), pot provoca deteriorarea urechii interne.
▪️Factori idiopatici: În unele cazuri, cauza surdității brusc instalate rămâne necunoscută.

Ce trebuie să faci în caz de surditate brusc instalată:
❗️Caută asistență medicală imediat: Contactează medicul ORL sau mergi la camera de urgență a spitalului cât mai curând posibil.
❗️Nu aștepta să treacă: Pierderea bruscă a auzului nu este ceva ce ar trebui ignorat sau amânat. Fiecare moment contează în stabilirea diagnosticului și tratamentului adecvat.
❗️Evită autodiagnosticul: Nu încerca să îți tratezi singur surditatea brusc instalată. Doar un medic specialist poate identifica cauza și poate recomanda tratamentul potrivit.

Pierderea bruscă a auzului poate fi reversibilă în unele cazuri, iar intervenția timpurie poate face o diferență semnificativă în recuperarea auzului.

👩‍⚕️ 𝐃𝐫. 𝐃𝐢𝐚𝐧𝐚 𝐀𝐧𝐜𝐚 𝐒𝐚𝐮𝐜𝐢𝐮𝐜

Dacă ai o problemă de ORL și crezi că te pot ajuta, programează-te pentru un consult. Poți face acest lucru accesând 🌐 www.dianasauciuc.ro, sunând la numărul de telefon📱0747 20 13 20 sau prin mesaj pe WhatsApp la același număr de telefon.

#medicorl #ORL #informatiimedicale #botosani #Dorohoi #consultatiiORL #orladulti #orlcopii #DrSauciuc
... See MoreSee Less

Surditatea brusc instalată este o situație în care poți pierde auzul în mod brusc și neașteptat într-una sau chiar ambele urechi. Acest lucru poate fi înfricoșător și trebuie tratat ca o urgență medicală. Dacă te confrunți cu pierderea bruscă a auzului, este crucial să consulți imediat un medic ORL (otorinolaringolog).Cauze posibile:▪️Infarct cochlear: O problemă de flux sanguin către urechea internă poate duce la infarct cohlear, cauzând pierderea auzului.▪️Infecții: Unele infecții, cum ar fi infecțiile virale sau bacteriene, pot afecta urechile și pot provoca surditate bruscă.▪️Traume: Lovituri la cap sau urechi, schimbări bruște de presiune (de exemplu, scufundarea rapidă în apă), pot provoca deteriorarea urechii interne.▪️Factori idiopatici: În unele cazuri, cauza surdității brusc instalate rămâne necunoscută.Ce trebuie să faci în caz de surditate brusc instalată:❗️Caută asistență medicală imediat: Contactează medicul ORL sau mergi la camera de urgență a spitalului cât mai curând posibil.❗️Nu aștepta să treacă: Pierderea bruscă a auzului nu este ceva ce ar trebui ignorat sau amânat. Fiecare moment contează în stabilirea diagnosticului și tratamentului adecvat.❗️Evită autodiagnosticul: Nu încerca să îți tratezi singur surditatea brusc instalată. Doar un medic specialist poate identifica cauza și poate recomanda tratamentul potrivit.Pierderea bruscă a auzului poate fi reversibilă în unele cazuri, iar intervenția timpurie poate face o diferență semnificativă în recuperarea auzului.👩‍⚕️ 𝐃𝐫. 𝐃𝐢𝐚𝐧𝐚 𝐀𝐧𝐜𝐚 𝐒𝐚𝐮𝐜𝐢𝐮𝐜Dacă ai o problemă de ORL și crezi că te pot ajuta, programează-te pentru un consult. Poți face acest lucru accesând 🌐 www.dianasauciuc.ro, sunând la numărul de telefon📱0747 20 13 20 sau prin mesaj pe WhatsApp la același număr de telefon. #medicORL #ORL #informatiimedicale #Botosani #Dorohoi #consultatiiORL #ORLAdulti #ORLcopii #DrSauciuc

6 CommentsComment on Facebook

Sunteți super d-na Doctor, doar cine vede acest clip ,poate lua în serios anumite mici sau mari probleme cu urechea. Mulțumesc ♥️

Ținutului se poate trata !

View more comments

Dacă copilul tău acuză dureri de ureche, primul pas este să rămâi calm și să încerci să afli mai multe despre simptomele lui. Iată câteva recomandări pe care le poți pune în aplicare, fără a influența negativ starea de sănătate:

🟥 Nu introduce nimic în ureche: Evită să introduci obiecte sau vată în urechea copilului. Acest lucru poate agrava situația.

🟥 Păstrează curățenia: Menține igiena urechilor, dar evită introducerea obiectelor în canalul urechii. Folosește un compres moale pentru curățarea urechilor exterioare.

🟥 Așteaptă și observă: Dacă durerea este ușoară și nu sunt alte simptome grave, poți aștepta și observa evoluția situației.

🟥 Nu folosi picături fără recomandare: Evită administrarea de picături în ureche fără a consulta un medic. Anumite substanțe pot agrava afecțiunile prezente.

🟥 Contactează medicul specialist dacă:
▫️Durerea persistă sau se agravează.
▫️Apare febra.
▫️Copilul se plânge de pierderea auzului.
▫️Există scurgeri de lichid sau sânge din ureche.

Nu amâna consultația medicală. Dacă există îngrijorări, solicită ajutor medical. Este mai bine să previi eventualele complicații și fii pregătit cu informații - la consultație, incearcă să oferi detalii despre simptome, durată, intensitate și orice alte semne asociate.

Este întotdeauna indicat să consulți un medic specialist pentru evaluare și tratament adecvat.

👩‍⚕️ 𝐃𝐫. 𝐃𝐢𝐚𝐧𝐚 𝐀𝐧𝐜𝐚 𝐒𝐚𝐮𝐜𝐢𝐮𝐜

Dacă ai o problemă de ORL și crezi că te pot ajuta, programează-te pentru un consult. Poți face acest lucru accesând 🌐 www.dianasauciuc.ro, sunând la numărul de telefon📱0747 20 13 20 sau prin mesaj pe WhatsApp la același număr de telefon.

#medicorl #ORL #informatiimedicale #botosani #Dorohoi #consultatiiORL #orladulti #orlcopii #DrSauciuc
... See MoreSee Less

Dacă copilul tău acuză dureri de ureche, primul pas este să rămâi calm și să încerci să afli mai multe despre simptomele lui. Iată câteva recomandări pe care le poți pune în aplicare, fără a influența negativ starea de sănătate:🟥 Nu introduce nimic în ureche: Evită să introduci obiecte sau vată în urechea copilului. Acest lucru poate agrava situația.🟥 Păstrează curățenia: Menține igiena urechilor, dar evită introducerea obiectelor în canalul urechii. Folosește un compres moale pentru curățarea urechilor exterioare.🟥 Așteaptă și observă: Dacă durerea este ușoară și nu sunt alte simptome grave, poți aștepta și observa evoluția situației.🟥 Nu folosi picături fără recomandare: Evită administrarea de picături în ureche fără a consulta un medic. Anumite substanțe pot agrava afecțiunile prezente.🟥 Contactează medicul specialist dacă: ▫️Durerea persistă sau se agravează. ▫️Apare febra. ▫️Copilul se plânge de pierderea auzului. ▫️Există scurgeri de lichid sau sânge din ureche.Nu amâna consultația medicală. Dacă există îngrijorări, solicită ajutor medical. Este mai bine să previi eventualele complicații și fii pregătit cu informații - la consultație, incearcă să oferi detalii despre simptome, durată, intensitate și orice alte semne asociate.Este întotdeauna indicat să consulți un medic specialist pentru evaluare și tratament adecvat.👩‍⚕️ 𝐃𝐫. 𝐃𝐢𝐚𝐧𝐚 𝐀𝐧𝐜𝐚 𝐒𝐚𝐮𝐜𝐢𝐮𝐜Dacă ai o problemă de ORL și crezi că te pot ajuta, programează-te pentru un consult. Poți face acest lucru accesând 🌐 www.dianasauciuc.ro, sunând la numărul de telefon📱0747 20 13 20 sau prin mesaj pe WhatsApp la același număr de telefon. #medicORL #ORL #informatiimedicale #Botosani #Dorohoi #consultatiiORL #ORLAdulti #ORLcopii #DrSauciuc

8 CommentsComment on Facebook

Cea mai minunată prietenă pt copii apoi doctor mergem cu drag la dumneavoastră

Cea mai minunata 😍Singurul dr la care băiețelul meu a stat singur când i sa făcut controlul și nu a plâns !😍

Unde are doamna cabinetul?

,, Doamna doctor e cea mai super!" Semnat: Iustin!

View more comments

Vertijul și problemele de echilibru pot afecta calitatea vieții și pot fi cauzate de diverse tulburări ale urechii interne sau ale creierului. Iată câteva sfaturi pentru a preveni și gestiona aceste simptome neplăcute:

▪️ În primul rând, menține o rutină de exerciții fizice regulate, cu accent pe activități care îmbunătățesc coordonarea și forța musculară. Acestea pot îmbunătăți circulația sângelui și funcția vestibulară.

▪️ Consultă un medic specialist atunci când observi simptome de vertij sau dezechilibru persistent și însoțit de alte simptome, cum ar fi scăderea auzului, tinitus, greață, vărsături sau slăbiciune musculară. O evaluare medicală precisă poate identifica cauzele și te poate ghida spre tratamente adecvate.

▪️ Folosește măsuri de siguranță în mediul înconjurător. Evită suprafețele alunecoase și păstrează casa bine iluminată pentru a reduce riscul de căderi. De asemenea, ia pauze regulate atunci când lucrezi la calculator sau efectuezi activități care necesită concentrare prelungită și evită mișcările bruște ale capului care pot declanșa vertijul.

▪️ Adoptă un stil de viață sănătos. Reduce consumul de alcool, cafea, tutun și alimente bogate în sare, care pot agrava vertijul. Un aspect crucial este monitorizarea tensiunii arteriale și menținerea unei hidratări adecvate. Un nivel stabil al tensiunii arteriale și o hidratare corectă contribuie la funcționarea optimă a sistemului vestibular, responsabil pentru echilibru.

👩‍⚕️ 𝐃𝐫. 𝐃𝐢𝐚𝐧𝐚 𝐀𝐧𝐜𝐚 𝐒𝐚𝐮𝐜𝐢𝐮𝐜

Dacă ai o problemă de ORL și crezi că te pot ajuta, programează-te pentru un consult. Poți face acest lucru accesând 🌐 www.dianasauciuc.ro, sunând la numărul de telefon📱0747 20 13 20 sau prin mesaj pe WhatsApp la același număr de telefon.

#medicorl #ORL #informatiimedicale #botosani #Dorohoi #consultatiiORL #orladulti #orlcopii #DrSauciuc
... See MoreSee Less

Vertijul și problemele de echilibru pot afecta calitatea vieții și pot fi cauzate de diverse tulburări ale urechii interne sau ale creierului. Iată câteva sfaturi pentru a preveni și gestiona aceste simptome neplăcute:▪️ În primul rând, menține o rutină de exerciții fizice regulate, cu accent pe activități care îmbunătățesc coordonarea și forța musculară. Acestea pot îmbunătăți circulația sângelui și funcția vestibulară.▪️ Consultă un medic specialist atunci când observi simptome de vertij sau dezechilibru persistent și însoțit de alte simptome, cum ar fi scăderea auzului, tinitus, greață, vărsături sau slăbiciune musculară. O evaluare medicală precisă poate identifica cauzele și te poate ghida spre tratamente adecvate.▪️ Folosește măsuri de siguranță în mediul înconjurător. Evită suprafețele alunecoase și păstrează casa bine iluminată pentru a reduce riscul de căderi. De asemenea, ia pauze regulate atunci când lucrezi la calculator sau efectuezi activități care necesită concentrare prelungită și evită mișcările bruște ale capului care pot declanșa vertijul.▪️ Adoptă un stil de viață sănătos. Reduce consumul de alcool, cafea, tutun și alimente bogate în sare, care pot agrava vertijul. Un aspect crucial este monitorizarea tensiunii arteriale și menținerea unei hidratări adecvate. Un nivel stabil al tensiunii arteriale și o hidratare corectă contribuie la funcționarea optimă a sistemului vestibular, responsabil pentru echilibru.👩‍⚕️ 𝐃𝐫. 𝐃𝐢𝐚𝐧𝐚 𝐀𝐧𝐜𝐚 𝐒𝐚𝐮𝐜𝐢𝐮𝐜Dacă ai o problemă de ORL și crezi că te pot ajuta, programează-te pentru un consult. Poți face acest lucru accesând 🌐 www.dianasauciuc.ro, sunând la numărul de telefon📱0747 20 13 20 sau prin mesaj pe WhatsApp la același număr de telefon. #medicORL #ORL #informatiimedicale #Botosani #Dorohoi #consultatiiORL #ORLAdulti #ORLcopii #DrSauciuc

9 CommentsComment on Facebook

Mulțumim frumos!Un medic devotat și un specialist foarte bun.

Vă mulțumesc doamna doctor.

Am probleme de echilibru...am sa va caut...

SS

View more comments

Dr. Diana Anca Sauciuc - Medic specialist ORL a postat un clip video în lista de redare Video-uri cu informații medicale — în Botoșani County.
Dr. Diana Anca Sauciuc - Medic specialist ORL

Salutare tuturor,

Astăzi, aș vrea să abordez un subiect sensibil și foarte serios: legătura delicată dintre fumat și apariția tumorilor la nivelul laringelui. Aceasta este o problemă serioasă și din păcate, destul de des întâlnită în cabinetul de ORL.

❗️(În video-ul de la această postare puteți vedea cum arată o tumoră laringiană ce obstruează aproape în totalitate spațiul de respirat, 𝐜𝐚𝐳 𝐜𝐥𝐢𝐧𝐢𝐜 𝐝𝐢𝐚𝐠𝐧𝐨𝐬𝐭𝐢𝐜𝐚𝐭 𝐬𝐚̆𝐩𝐭𝐚̆𝐦𝐚̂𝐧𝐚 𝐚𝐜𝐞𝐚𝐬𝐭𝐚.)

Laringele joacă un rol esențial în viața noastră zilnică, facilitând comunicarea și respirația. Din păcate, fumatul aduce în prim-plan riscuri serioase pentru această zonă delicată a corpului.

Fumul de țigară conține o varietate de substanțe chimice nocive iar atunci când acestea interacționează cu țesuturile sensibile ale laringelui, declanșează iritații și inflamații. Această stare inflamată devine un teren propice pentru dezvoltarea tumorilor laringiene, crescând riscul de cancer la nivelul acestuia.

Pe lângă cancer, fumatul poate cauza și alte probleme, cum ar fi polipi sau noduli la nivelul corzilor vocale, afectând vorbirea și calitatea vieții în general. E important să realizăm că fumatul nu afectează doar plămânii, ci are un impact direct și asupra întregului sistem respirator.

‼️RECOMANDARE: Orice răgușeală ce ține mai mult de 3 săptămâni trebuie investigată!

Sănătatea laringelui nostru și implicit a întregului sistem respirator și vocal, depinde în mare măsură de alegerile pe care le facem. Așa că hai să explorăm împreună cum putem face alegeri mai sănătoase pentru binele nostru.

👩‍⚕️ 𝐃𝐫. 𝐃𝐢𝐚𝐧𝐚 𝐀𝐧𝐜𝐚 𝐒𝐚𝐮𝐜𝐢𝐮𝐜

Dacă ai o problemă de ORL și crezi că te pot ajuta, programează-te pentru un consult. Poți face acest lucru accesând 🌐 www.dianasauciuc.ro, sunând la numărul de telefon📱0747 20 13 20 sau prin mesaj pe WhatsApp la același număr de telefon.

#medicorl #ORL #informatiimedicale #botosani #Dorohoi #consultatiiORL #orladulti #orlcopii #DrSauciuc
... See MoreSee Less

3 CommentsComment on Facebook

Va mulțumim !

MULTUMIM !

Mulțumim!!

Zilele acestea particip la Al 7-lea Congres Al Societății Române de Rinologie, un congres important cu prezență internațională, ce se desfășoară la Sibiu. Ca de fiecare dată, este o oportunitate excelentă de a învăța cele mai recente tratamente și evoluții în specialitatea ORL. Informațiile noi mă vor ajuta să ofer pacienților mei servicii medicale îmbunătățite.

Am avut ocazia să ascult prezentări de la experți din Italia, Filipine sau Chile, să particip la workshop-uri practice și să vizitez standurile expoziționale ale unor companii medicale cu renume.

Sunt entuziasmată de ceea pot învăța participând la aceste congrese și abia aștept să aplic cunoștințele noi dobândite în practica mea medicală.

👩‍⚕️ 𝐃𝐫. 𝐃𝐢𝐚𝐧𝐚 𝐀𝐧𝐜𝐚 𝐒𝐚𝐮𝐜𝐢𝐮𝐜

Dacă ai o problemă de ORL și crezi că te pot ajuta, programează-te pentru un consult. Poți face acest lucru accesând 🌐 www.dianasauciuc.ro, sunând la numărul de telefon📱0747 20 13 20 sau prin mesaj pe WhatsApp la același număr de telefon.

#medicorl #ORL #informatiimedicale #botosani #Dorohoi #consultatiiORL #orladulti #orlcopii #DrSauciuc
... See MoreSee Less

Zilele acestea particip la Al 7-lea Congres Al Societății Române de Rinologie, un congres important cu prezență internațională, ce se desfășoară la Sibiu. Ca de fiecare dată, este o oportunitate excelentă de a învăța cele mai recente tratamente și evoluții în specialitatea ORL. Informațiile noi mă vor ajuta să ofer pacienților mei servicii medicale îmbunătățite.Am avut ocazia să ascult prezentări de la experți din Italia, Filipine sau Chile, să particip la workshop-uri practice și să vizitez standurile expoziționale ale unor companii medicale cu renume.Sunt entuziasmată de ceea pot învăța participând la aceste congrese și abia aștept să aplic cunoștințele noi dobândite în practica mea medicală.👩‍⚕️ 𝐃𝐫. 𝐃𝐢𝐚𝐧𝐚 𝐀𝐧𝐜𝐚 𝐒𝐚𝐮𝐜𝐢𝐮𝐜Dacă ai o problemă de ORL și crezi că te pot ajuta, programează-te pentru un consult. Poți face acest lucru accesând 🌐 www.dianasauciuc.ro, sunând la numărul de telefon📱0747 20 13 20 sau prin mesaj pe WhatsApp la același număr de telefon. #medicORL #ORL #informatiimedicale #Botosani #Dorohoi #consultatiiORL #ORLAdulti #ORLcopii #DrSauciucImage attachmentImage attachment

78 CommentsComment on Facebook

Felicitari! Mult succes!🥀🍀

Felicitări!

Felicitări! Mult succes!

Felicitări!

Felicitari !

Felicitări!

Felicitări Doamna Doctor !

Felicitări și mult succes!

Felicitări!

Respect!

Mult succes!!!

Felicitări!

Felicitări și mult succes !

Felicitări!!!

Mult succes, felicitări!!!

Felicitări! 😇😊🤗🙏

Felicitări!

Felicitari !

Felicitări!

Felicitări și mult succes!!

Mult succes!

Felicitări!

Felicitări!

Felicitari!

Felicitări si mult succes!

View more comments

Începe noul an școlar. Micuțul tău intră în colectivitate? Atunci trebuie să știi că este normal ca el să “aducă” acasă tot felul de infecții.

Înarmează-te cu răbdare pentru a putea trece peste momentele în care cel mic va veni răcit acasă sau va acuza diferite stări.

Un lucru important pentru el dar și pentru copiii din jurul său, este să stea acasă pentru odihnă, fapt ce-i permite organismului să lupte împotriva infecției și să se recupereze.

În primă etapă, copilul trebuie tratat simptomatic (ceaiuri, antitermice, spray-uri nazale cu apa de mare etc.), terapia cu antibiotice făcându-se în foarte puține situații și întotdeauna la recomandarea medicului. Totuși, în cazul în care sunt simptome care îți dau de bănuit, programează-te cu micuțul tău la medicul specialist.

👩‍⚕️ 𝐃𝐫. 𝐃𝐢𝐚𝐧𝐚 𝐀𝐧𝐜𝐚 𝐒𝐚𝐮𝐜𝐢𝐮𝐜

Dacă ai o problemă de ORL și crezi că te pot ajuta, programează-te pentru un consult. Poți face acest lucru accesând 🌐 www.dianasauciuc.ro, sunând la numărul de telefon📱0747 20 13 20 sau prin mesaj pe WhatsApp la același număr de telefon.

#medicORL #ORL #informatiimedicale #Botosani #Dorohoi #consultatiiORL #ORLAdulti #ORLcopii #DrSauciuc
... See MoreSee Less

Începe noul an școlar. Micuțul tău intră în colectivitate? Atunci trebuie să știi că este normal ca el să “aducă” acasă tot felul de infecții.Înarmează-te cu răbdare pentru a putea trece peste momentele în care cel mic va veni răcit acasă sau va acuza diferite stări.Un lucru important pentru el dar și pentru copiii din jurul său, este să stea acasă pentru odihnă, fapt ce-i permite organismului să lupte împotriva infecției și să se recupereze.În primă etapă, copilul trebuie tratat simptomatic (ceaiuri, antitermice, spray-uri nazale cu apa de mare etc.), terapia cu antibiotice făcându-se în foarte puține situații și întotdeauna la recomandarea medicului. Totuși, în cazul în care sunt simptome care îți dau de bănuit, programează-te cu micuțul tău la medicul specialist.👩‍⚕️ 𝐃𝐫. 𝐃𝐢𝐚𝐧𝐚 𝐀𝐧𝐜𝐚 𝐒𝐚𝐮𝐜𝐢𝐮𝐜Dacă ai o problemă de ORL și crezi că te pot ajuta, programează-te pentru un consult. Poți face acest lucru accesând 🌐 www.dianasauciuc.ro, sunând la numărul de telefon📱0747 20 13 20 sau prin mesaj pe WhatsApp la același număr de telefon. #medicORL #ORL #informatiimedicale #Botosani #Dorohoi #consultatiiORL #ORLAdulti #ORLcopii #DrSauciuc

8 CommentsComment on Facebook

Mulțumim!

MULTUMIM !

Mulțumim!

Mulțumim!

View more comments

Dr. Diana Anca Sauciuc - Medic specialist ORL a postat un clip video în lista de redare Video-uri cu informații medicale.
Dr. Diana Anca Sauciuc - Medic specialist ORL

Te-ai întrebat vreodată ce vede medicul specialist când efectuează o FIBROSCOPIE ORL?

Urmărește acest clip până la final și vei afla răspunsul!

Analiza în detaliu a foselor nazale, faringelui și laringelui prin vizualizare directă cu ajutorul fibroscopului, ajută medicul specialist ORL să pună un diagnostic corect și să prescrie un tratament adaptat nevoilor pacientului.

Fiboroscopia ORL nu prezintă riscuri, este rapidă și se poate repeta ori de câte ori este nevoie. Se poate efectua atât la adult cât și la copil, fără o pregătire în prealabil.

Apelează la medicul specialist ORL de fiecare dată când suspectezi o problemă importantă.

👩‍⚕️ 𝐃𝐫. 𝐃𝐢𝐚𝐧𝐚 𝐀𝐧𝐜𝐚 𝐒𝐚𝐮𝐜𝐢𝐮𝐜

Dacă ai o problemă de ORL și crezi că te pot ajuta, programează-te pentru un consult. Poți face acest lucru accesând 🌐 www.dianasauciuc.ro, sunând la numărul de telefon📱0747 20 13 20 sau prin mesaj pe WhatsApp la același număr de telefon.

#medicorl #ORL #informatiimedicale #botosani #Dorohoi #consultatiiORL #orladulti #orlcopii #DrSauciuc #fibroscopie
... See MoreSee Less

8 CommentsComment on Facebook

MULTUMIM !

Mulțumim!

Mulțumim!

Sunteți tare d-na Doctor ❤️

Mulțumim!

Doamna Doctor sunteți minunate

View more comments

La fiecare vizită a micilor pacienți în cabinetul de ORL, mă implic într-un proces interactiv și empatic cu aceștia, transformând astfel fiecare experiență medicală într-o oportunitate de a construi legături de prietenie.

Întrucât mediul dintr-un cabinet medical poate părea intimidant și înspăimântător pentru cei mici, încerc să găsesc modalități de a transforma examinările în experiențe mai puțin stresante și mai distractive.

Astfel, prin abordarea mea, contribui la crearea unei atmosfere prietenoase și la construirea unui spațiu reconfortant pentru copii în cadrul cabinetului medical.

👩‍⚕️ 𝐃𝐫. 𝐃𝐢𝐚𝐧𝐚 𝐀𝐧𝐜𝐚 𝐒𝐚𝐮𝐜𝐢𝐮𝐜

Dacă ai o problemă de ORL și crezi că te pot ajuta, programează-te pentru un consult. Poți face acest lucru accesând 🌐 www.dianasauciuc.ro, sunând la numărul de telefon📱0747 20 13 20 sau prin mesaj pe WhatsApp la același număr de telefon.

#medicorl #ORL #informatiimedicale #botosani #Dorohoi #consultatiiORL #orladulti #orlcopii #DrSauciuc
... See MoreSee Less

La fiecare vizită a micilor pacienți în cabinetul de ORL, mă implic într-un proces interactiv și empatic cu aceștia, transformând astfel fiecare experiență medicală într-o oportunitate de a construi legături de prietenie.Întrucât mediul dintr-un cabinet medical poate părea intimidant și înspăimântător pentru cei mici, încerc să găsesc modalități de a transforma examinările în experiențe mai puțin stresante și mai distractive.Astfel, prin abordarea mea, contribui la crearea unei atmosfere prietenoase și la construirea unui spațiu reconfortant pentru copii în cadrul cabinetului medical.👩‍⚕️ 𝐃𝐫. 𝐃𝐢𝐚𝐧𝐚 𝐀𝐧𝐜𝐚 𝐒𝐚𝐮𝐜𝐢𝐮𝐜Dacă ai o problemă de ORL și crezi că te pot ajuta, programează-te pentru un consult. Poți face acest lucru accesând 🌐 www.dianasauciuc.ro, sunând la numărul de telefon📱0747 20 13 20 sau prin mesaj pe WhatsApp la același număr de telefon. #medicORL #ORL #informatiimedicale #Botosani #Dorohoi #consultatiiORL #ORLAdulti #ORLcopii #DrSauciuc

41 CommentsComment on Facebook

Felicitări....foarte frumos ...ce mie drag cind aud chestii din astea ...mai exista și umanitatea și iubire pt cei mici ....Mi se pare cel mai fain și ok ca medic

Felicitări!

Felicitări pentru profesionalism, empatie și omenie! Vă prețuim și vă stimăm! Calde îmbrățișări de la Eduard!

Un super medic!!! Ne bucuram și va mulțumim ca va avem!! 🤗❤️

Felicitări și să fiți sănătoasă și fericita

Ne bucurăm de dv si noi adultii!Vă multumim pt ca sunteti un medic exceptional!

Chiar reusiti! Cea mai frumoasa experienta pt copila mea in interactiunea cu un medic.

Felicitări un medic deosebit

Se vede bunătatea din sufletul dumneavoastră! Felicitari pentru ceea ce faceți!

Un profesionist !!

Mulțumesc frumos pentru Informații Vă doresc o zi frumoasa în continuare și mult succes

Dumneavoastră sunteți o minune de om,și un medic extraordinar !Vă îmbrățisam!❤️

Cel mai bland si iubit medic!Clara abia asteapta fiecare consultatie! 🫶🏻❤️❤️❤️❤️Pupici si imbratisari!💋🤗

Un medic minunat la chip și la suflet 🥰❤️

Sunteți deosebită!!

Sunteti o draguta !😘

Felicitări pentru ceea ce faceți Doamna Dr! 😘❤️

Sunteți superba un medic cu un suflet mare

Cel mai fain medic ❤️❤️❤️

Felicitări Diana! Te îmbrățișez cu drag!😘🤗

View more comments

Dr. Diana Anca Sauciuc - Medic specialist ORL a postat un clip video în lista de redare Video-uri cu informații medicale — în Botoșani County.
Dr. Diana Anca Sauciuc - Medic specialist ORL

Pierderea auzului este o problemă semnificativă care afectează milioane de oameni din întreaga lume. Capacitatea de a auzi ne permite să comunicăm, să interacționăm și să ne bucurăm de sunetele din jurul nostru.

De aceea, sănătatea auzului este vitală pentru o viață sănătoasă și fericită, spre urmare trebuie să ne luăm toate măsurile necesare să o protejăm.

𝐔𝐫𝐦𝐚̆𝐫𝐞𝐬̦𝐭𝐞 𝐯𝐢𝐝𝐞𝐨-𝐮𝐥 𝐮𝐫𝐦𝐚̆𝐭𝐨𝐫 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐚 𝐚𝐟𝐥𝐚 𝟒 𝐦𝐨𝐝𝐮𝐫𝐢 𝐢̂𝐧 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐢̂𝐭̦𝐢 𝐩𝐨𝐭̦𝐢 𝐩𝐫𝐨𝐭𝐞𝐣𝐚 𝐚𝐮𝐳𝐮𝐥.

👩‍⚕️ 𝐃𝐫. 𝐃𝐢𝐚𝐧𝐚 𝐀𝐧𝐜𝐚 𝐒𝐚𝐮𝐜𝐢𝐮𝐜

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

Dacă ai o problemă de ORL și crezi că te pot ajuta, programează-te pentru un consult. Poți face acest lucru accesând 🌐 www.dianasauciuc.ro, sunând la numărul de telefon📱0747 20 13 20 sau prin mesaj pe WhatsApp la același număr de telefon.

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

#medicorl #ORL #informatiimedicale #botosani #Dorohoi #consultatiiORL #orladulti #orlcopii #DrSauciuc #protejeazaauzul
... See MoreSee Less

5 CommentsComment on Facebook

MULTUMIM !

Mulțumim!

Multumim

View more comments

Amigdalele sunt grupuri de țesut limfoid situate în gât și joacă un rol vital în sistemul imunitar. Ele sunt primele linii de apărare împotriva infecțiilor, detectând agenții patogeni precum bacterii și virusuri care intră în organism prin gât.

Amigdalele capturează acești invadatori și stimulează producția de celule imunitare, cum ar fi limfocitele și anticorpii, pentru a combate infecțiile. Cu toate acestea, în cazurile în care amigdalele devin prea inflamate sau se infectează în mod repetat, pot fi îndepărtate chirurgical pentru a preveni complicațiile.

În general, amigdalele constituie o parte esențială a răspunsului imunitar al organismului în fața agenților patogeni.

👩‍⚕️ 𝐃𝐫. 𝐃𝐢𝐚𝐧𝐚 𝐀𝐧𝐜𝐚 𝐒𝐚𝐮𝐜𝐢𝐮𝐜

Dacă ai o problemă de ORL și crezi că te pot ajuta, programează-te pentru un consult. Poți face acest lucru accesând 🌐 www.dianasauciuc.ro, sunând la numărul de telefon📱0747 20 13 20 sau prin mesaj pe WhatsApp la același număr de telefon.

#medicorl #ORL #informatiimedicale #botosani #Dorohoi #consultatiiORL #orladulti #orlcopii #DrSauciuc
... See MoreSee Less

Amigdalele sunt grupuri de țesut limfoid situate în gât și joacă un rol vital în sistemul imunitar. Ele sunt primele linii de apărare împotriva infecțiilor, detectând agenții patogeni precum bacterii și virusuri care intră în organism prin gât.Amigdalele capturează acești invadatori și stimulează producția de celule imunitare, cum ar fi limfocitele și anticorpii, pentru a combate infecțiile. Cu toate acestea, în cazurile în care amigdalele devin prea inflamate sau se infectează în mod repetat, pot fi îndepărtate chirurgical pentru a preveni complicațiile. În general, amigdalele constituie o parte esențială a răspunsului imunitar al organismului în fața agenților patogeni.👩‍⚕️ 𝐃𝐫. 𝐃𝐢𝐚𝐧𝐚 𝐀𝐧𝐜𝐚 𝐒𝐚𝐮𝐜𝐢𝐮𝐜Dacă ai o problemă de ORL și crezi că te pot ajuta, programează-te pentru un consult. Poți face acest lucru accesând 🌐 www.dianasauciuc.ro, sunând la numărul de telefon📱0747 20 13 20 sau prin mesaj pe WhatsApp la același număr de telefon. #medicORL #ORL #informatiimedicale #Botosani #Dorohoi #consultatiiORL #ORLAdulti #ORLcopii #DrSauciuc

6 CommentsComment on Facebook

Multumesc mult

Buna dimineata nu va suparati numai ptr copii sau si adulti ptr ORL consultatii si dacanu lucrez cit m_ar costa oconsultatie daca nu_i cu sugar o zi minunata si binecuvantata

View more comments

Dragi pacienți mici, acest mesaj este pentru voi.

Vreau să vă mulțumesc din suflet pentru pentru zâmbetele voastre și pentru încrederea pe care ați avut-o în calitățile mele de medic ORL-ist. Fie că am alinat dureri de urechi sau am rezolvat necazurile gâtului, voi sunteți cu adevărat adevărații eroi. Luminați zilele noastre prin sănătatea voastră, iar faptul că sunt alături de voi în această călătorie spre bine, mă umple de recunoștință.

Cu dragoste și prețuire,
👩‍⚕️ 𝐃𝐫. 𝐃𝐢𝐚𝐧𝐚 𝐀𝐧𝐜𝐚 𝐒𝐚𝐮𝐜𝐢𝐮𝐜

➖➖➖➖➖➖➖➖➖

Dacă ai o problemă de ORL și crezi că te pot ajuta, programează-te pentru un consult. Poți face acest lucru accesând 🌐 www.dianasauciuc.ro, sunând la numărul de telefon📱0747 20 13 20 sau prin mesaj pe WhatsApp la același număr de telefon.

➖➖➖➖➖➖➖➖➖

#medicorl #ORL #informatiimedicale #botosani #Dorohoi #consultatiiORL #orladulti #orlcopii #DrSauciuc
... See MoreSee Less

Dragi pacienți mici, acest mesaj este pentru voi.Vreau să vă mulțumesc din suflet pentru pentru zâmbetele voastre și pentru încrederea pe care ați avut-o în calitățile mele de medic ORL-ist. Fie că am alinat dureri de urechi sau am rezolvat necazurile gâtului, voi sunteți cu adevărat adevărații eroi. Luminați zilele noastre prin sănătatea voastră, iar faptul că sunt alături de voi în această călătorie spre bine, mă umple de recunoștință.Cu dragoste și prețuire,👩‍⚕️ 𝐃𝐫. 𝐃𝐢𝐚𝐧𝐚 𝐀𝐧𝐜𝐚 𝐒𝐚𝐮𝐜𝐢𝐮𝐜➖➖➖➖➖➖➖➖➖Dacă ai o problemă de ORL și crezi că te pot ajuta, programează-te pentru un consult. Poți face acest lucru accesând 🌐 www.dianasauciuc.ro, sunând la numărul de telefon📱0747 20 13 20 sau prin mesaj pe WhatsApp la același număr de telefon. ➖➖➖➖➖➖➖➖➖#medicORL #ORL #informatiimedicale #Botosani #Dorohoi #consultatiiORL #ORLAdulti #ORLcopii #DrSauciuc

100 CommentsComment on Facebook

Minunata mea doamnă doctor! ❤️

Felicitări 👏👏

Sunteți minunată, un om deosebit și un medic de nota 10+❤️❤️❤️

Un om si un medic deosebit!Felicitări!

Felicitări!

Felicitări!

Felicitări!

Felicitari pt ceea ce faceti ! 🌹🌹🌹Sunteti minunata si deosebita !❤️💜💖

Sunteți un medic minunat și deosebit va îmbrățișez cu mare drag! Felicitări!

Felicitări!!!

Best doctor😏🤗🤗

Felicitări!

Pupici de la Maria și Matei !! Va mulțumim !! Speram sa venim în vizita doar la dna dr frumușică( by Maria ). ❤

Felicitări

Felicitări doamna doctor multă sănătate

Sunteți minunata,felicitări pt devotamentul dvs și pt felul în care ne tratați de fiecare data!!!!!

Felicitări!

Sunteți un om deosebit!toată stima și respectul din partea mea!

Felicitări!

Felicitări.

Un om si un medic minunat! Nu ne dorim sa ne revedem curand,dar va dorim numai bine!

Felicitări!

Un medic si om deosebit! Multumim pentru fiecare minut acordat atunci cand trebuie sa ne facem bine! ❤️

MULȚUMESC FRUMOS SĂRUT MÂNA PENTRU MAMA

Felicitari pt ceea ce faceti ! 🌹🌹🌹Sunteti minunata si deosebita !❤️💜💖

View more comments

Încarcă mai multe.