Informații și sfaturi utile pentru pacienți

Suferiți de o problemă și credeți că vă pot ajuta? Nu ezitați să mă contactați pentru informații suplimentare sau progrămari!

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Dr. Diana Anca Sauciuc - Medic specialist ORL

Dr. Diana Anca Sauciuc - Medic specialist ORL

4

Sunt medic specialist O.R.L. și chirurgie cervico-facială din anul 2017, cu competență în endoscopie.

Dragi pacienți,

Sunt încântată să vă anunț că, începând cu 1 iulie, îmi voi continua activitatea medicală exclusiv în cadrul cabinetului de O.R.L. din Clinica Medicală ATRIA din Botoșani!

La ATRIA, veți beneficia de aceeași atenție, dedicație și profesionalism cu care v-am obișnuit, la care se adaugă acum și posibilitatea de a realiza intervenții cu radiofrecvență pentru amigdale și cornete nazale. O metodă modernă de a rezolva anumite probleme O.R.L., minim invaziv, cu recuperare rapidă și rezultate dovedite.

Empatia și seriozitatea mea rămân neschimbate, fiind prioritare în relația cu fiecare dintre voi. Dorința mea este să vă ofer o experiență medicală plăcută și lipsită de griji.

Cabinetul de O.R.L. din cadrul clinicii ATRIA este un spațiu primitor, echipat cu tot ce este necesar pentru confortul și siguranța dumneavoastră.

Vă invit să faceți o vizită și să experimentați atmosfera primitoare de la Clinica ATRIA. Sunt aici să vă ajut și să vă ofer îngrijire medicală de cea mai bună calitate.

Cu recunoștință,
👩‍⚕️ 𝐃𝐫. 𝐃𝐢𝐚𝐧𝐚 𝐀𝐧𝐜𝐚 𝐒𝐚𝐮𝐜𝐢𝐮𝐜

Dacă ai o problemă de ORL și crezi că te pot ajuta, programează-te pentru un consult. Poți face acest lucru accesând 🌐 www.dianasauciuc.ro, sunând la unul din numerele de telefon📱0791 482 284 / 0747 20 13 20 sau prin mesaj pe WhatsApp la aceleași numere de telefon.

#medicorl #ORL #informatiimedicale #botosani #consultatiiORL #orladulti #orlcopii #DrSauciuc
... See MoreSee Less

Dragi pacienți, Sunt încântată să vă anunț că, începând cu 1 iulie, îmi voi continua activitatea medicală exclusiv în cadrul cabinetului de O.R.L. din Clinica Medicală ATRIA din Botoșani! La ATRIA, veți beneficia de aceeași atenție, dedicație și profesionalism cu care v-am obișnuit, la care se adaugă acum și posibilitatea de a realiza intervenții cu radiofrecvență pentru amigdale și cornete nazale. O metodă modernă de a rezolva anumite probleme O.R.L., minim invaziv, cu recuperare rapidă și rezultate dovedite.Empatia și seriozitatea mea rămân neschimbate, fiind prioritare în relația cu fiecare dintre voi. Dorința mea este să vă ofer o experiență medicală plăcută și lipsită de griji.Cabinetul de O.R.L. din cadrul clinicii ATRIA este un spațiu primitor, echipat cu tot ce este necesar pentru confortul și siguranța dumneavoastră.Vă invit să faceți o vizită și să experimentați atmosfera primitoare de la Clinica ATRIA. Sunt aici să vă ajut și să vă ofer îngrijire medicală de cea mai bună calitate.Cu recunoștință,👩‍⚕️ 𝐃𝐫. 𝐃𝐢𝐚𝐧𝐚 𝐀𝐧𝐜𝐚 𝐒𝐚𝐮𝐜𝐢𝐮𝐜Dacă ai o problemă de ORL și crezi că te pot ajuta, programează-te pentru un consult. Poți face acest lucru accesând 🌐 www.dianasauciuc.ro, sunând la unul din numerele de telefon📱0791 482 284 / 0747 20 13 20 sau prin mesaj pe WhatsApp la aceleași numere de telefon. #MedicORL #ORL #informatiimedicale #Botosani #consultatiiORL #ORLAdulti #ORLcopii #DrSauciuc

137 CommentsComment on Facebook

@urmăritori

Felicitări și Doamne Ajuta !

Oferiți consultații și copiilor?

View more comments

Vara e în toi și știm că toți așteptăm cu nerăbdare să ne răcorim la piscină sau să ne bucurăm de valurile mării. Cu toate acestea, odată cu distracția vine și riscul de otită externă, cunoscută și ca „urechea înotătorului”. Nu lăsa acest lucru să îți strice vacanța! Iată câteva sfaturi prietenoase pentru a-ți proteja urechile:

🔹Uscați urechile după înot: Folosiți un prosop curat pentru a șterge ușor partea exterioară a urechilor. Evită să introduci obiecte în urechi.

🔹Nu folosi bețișoare de urechi: Acestea pot irita pielea sensibilă din ureche. Mai bine, lasă urechea să se curețe singură.

🔹Dopuri de urechi pentru înot: Sunt excelente pentru a împiedica apa să intre în urechi când înoți. Încearcă-le!

🔹Alege apele curate: Înoată în piscine bine întreținute și în ape de mare curate pentru a evita bacteriile care pot cauza infecții.

🔹Usucă bine urechile înainte de culcare: Apleacă capul într-o parte pentru a lăsa apa să iasă și, dacă e nevoie, folosește un uscător de păr pe setarea joasă, de la o distanță sigură.

🔹Simți ceva ciudat? Mergi la medic! Dacă ai dureri, mâncărimi, senzație de blocare sau secreții din ureche, nu ezita să consultați un medic ORL-ist.

👩‍⚕️ 𝐃𝐫. 𝐃𝐢𝐚𝐧𝐚 𝐀𝐧𝐜𝐚 𝐒𝐚𝐮𝐜𝐢𝐮𝐜

Dacă ai o problemă de ORL și crezi că te pot ajuta, programează-te pentru un consult. Poți face acest lucru accesând 🌐 www.dianasauciuc.ro, sunând la numărul de telefon📱0747 20 13 20 sau prin mesaj pe WhatsApp la același număr de telefon.

#medicorl #ORL #informatiimedicale #botosani #Dorohoi #consultatiiORL #orladulti #orlcopii #DrSauciuc
... See MoreSee Less

Vara e în toi și știm că toți așteptăm cu nerăbdare să ne răcorim la piscină sau să ne bucurăm de valurile mării. Cu toate acestea, odată cu distracția vine și riscul de otită externă, cunoscută și ca „urechea înotătorului”. Nu lăsa acest lucru să îți strice vacanța! Iată câteva sfaturi prietenoase pentru a-ți proteja urechile:🔹Uscați urechile după înot: Folosiți un prosop curat pentru a șterge ușor partea exterioară a urechilor. Evită să introduci obiecte în urechi.🔹Nu folosi bețișoare de urechi: Acestea pot irita pielea sensibilă din ureche. Mai bine, lasă urechea să se curețe singură.🔹Dopuri de urechi pentru înot: Sunt excelente pentru a împiedica apa să intre în urechi când înoți. Încearcă-le!🔹Alege apele curate: Înoată în piscine bine întreținute și în ape de mare curate pentru a evita bacteriile care pot cauza infecții.🔹Usucă bine urechile înainte de culcare: Apleacă capul într-o parte pentru a lăsa apa să iasă și, dacă e nevoie, folosește un uscător de păr pe setarea joasă, de la o distanță sigură.🔹Simți ceva ciudat? Mergi la medic! Dacă ai dureri, mâncărimi, senzație de blocare sau secreții din ureche, nu ezita să consultați un medic ORL-ist.👩‍⚕️ 𝐃𝐫. 𝐃𝐢𝐚𝐧𝐚 𝐀𝐧𝐜𝐚 𝐒𝐚𝐮𝐜𝐢𝐮𝐜Dacă ai o problemă de ORL și crezi că te pot ajuta, programează-te pentru un consult. Poți face acest lucru accesând 🌐 www.dianasauciuc.ro, sunând la numărul de telefon📱0747 20 13 20 sau prin mesaj pe WhatsApp la același număr de telefon. #MedicORL #ORL #informatiimedicale #Botosani #Dorohoi #consultatiiORL #ORLAdulti #ORLcopii #DrSauciuc

10 CommentsComment on Facebook

Mulțumim!❤️🌹

Mulțumesc pentru sfaturile binevenite!🤗

Mia plăcut abordarea ,ca pacient foarte prietenoasă OK vă salut cu drag ,pacient !

View more comments

Dragi copii, 1 iunie este o zi în care să vă bucurați de fiecare moment, să râdeți din toată inima și să vă lăsați imaginația să zboare liberă. Este ziua voastră, a celor care faceți lumea mai frumoasă prin inocența și energia voastră. Să aveți parte de aventuri minunate, prieteni adevărați și amintiri de neuitat. La mulți ani, copii! 🌟

Cu drag,
Medicul vostru ORL-ist
👩‍⚕️ 𝐃𝐫. 𝐃𝐢𝐚𝐧𝐚 𝐀𝐧𝐜𝐚 𝐒𝐚𝐮𝐜𝐢𝐮𝐜

#medicorl #ORL #informatiimedicale #botosani #Dorohoi #consultatiiORL #orladulti #orlcopii #DrSauciuc
... See MoreSee Less

Ai primit recent un dispozitiv auditiv? 🦻Felicitări! Acesta este un pas important spre îmbunătățirea calității vieții tale. Adaptarea la utilizarea unui dispozitiv auditiv poate necesita timp și răbdare, dar cu câteva sfaturi utile, vei putea să te bucuri de toate beneficiile pe care le oferă.

🔸Poartă-l treptat. La început, poate fi copleșitor să porți dispozitivul auditiv toată ziua. Începe cu câteva ore pe zi și crește treptat timpul până când te simți confortabil să-l porți toată ziua.

🔸Ajustează volumul. La început, sunetele pot părea prea puternice sau ciudate. Ajustează volumul dispozitivului la un nivel confortabil pentru tine și evită setările maxime. Cu timpul, creierul tău se va adapta la noile sunete.

🔸Alege medii liniștite. În primele zile, încearcă să folosești dispozitivul auditiv în medii liniștite. Acest lucru îți va permite să te obișnuiești treptat cu noile sunete fără a fi copleșit de zgomote puternice.

🔸Practică discuțiile. Petrece timp în conversații cu prietenii și familia într-un mediu liniștit. Ascultarea și recunoașterea vocii umane te vor ajuta să te adaptezi mai repede.

🔸Citește cu voce tare. Citirea cu voce tare te poate ajuta să te obișnuiești cu sunetul propriei voci prin dispozitivul auditiv, ceea ce poate fi diferit la început.

🔸Fii răbdător. Adaptarea la dispozitivul auditiv poate dura câteva săptămâni. Fii răbdător și oferă-ți timpul necesar pentru a te obișnui cu noile sunete.

🔸Nu ezita să ceri ajutor. Dacă întâmpini dificultăți sau ai întrebări, nu ezita să contactezi audiologul tău. Sunt aici pentru a te ajuta să te adaptezi cât mai ușor posibil.

👩‍⚕️ 𝐃𝐫. 𝐃𝐢𝐚𝐧𝐚 𝐀𝐧𝐜𝐚 𝐒𝐚𝐮𝐜𝐢𝐮𝐜

Dacă ai o problemă de ORL și crezi că te pot ajuta, programează-te pentru un consult. Poți face acest lucru accesând 🌐 www.dianasauciuc.ro, sunând la numărul de telefon📱0747 20 13 20 sau prin mesaj pe WhatsApp la același număr de telefon.

#medicorl #ORL #informatiimedicale #botosani #Dorohoi #consultatiiORL #orladulti #orlcopii #DrSauciuc
... See MoreSee Less

Ai primit recent un dispozitiv auditiv? 🦻Felicitări! Acesta este un pas important spre îmbunătățirea calității vieții tale. Adaptarea la utilizarea unui dispozitiv auditiv poate necesita timp și răbdare, dar cu câteva sfaturi utile, vei putea să te bucuri de toate beneficiile pe care le oferă.🔸Poartă-l treptat. La început, poate fi copleșitor să porți dispozitivul auditiv toată ziua. Începe cu câteva ore pe zi și crește treptat timpul până când te simți confortabil să-l porți toată ziua.🔸Ajustează volumul. La început, sunetele pot părea prea puternice sau ciudate. Ajustează volumul dispozitivului la un nivel confortabil pentru tine și evită setările maxime. Cu timpul, creierul tău se va adapta la noile sunete.🔸Alege medii liniștite. În primele zile, încearcă să folosești dispozitivul auditiv în medii liniștite. Acest lucru îți va permite să te obișnuiești treptat cu noile sunete fără a fi copleșit de zgomote puternice.🔸Practică discuțiile. Petrece timp în conversații cu prietenii și familia într-un mediu liniștit. Ascultarea și recunoașterea vocii umane te vor ajuta să te adaptezi mai repede.🔸Citește cu voce tare. Citirea cu voce tare te poate ajuta să te obișnuiești cu sunetul propriei voci prin dispozitivul auditiv, ceea ce poate fi diferit la început.🔸Fii răbdător. Adaptarea la dispozitivul auditiv poate dura câteva săptămâni. Fii răbdător și oferă-ți timpul necesar pentru a te obișnui cu noile sunete.🔸Nu ezita să ceri ajutor. Dacă întâmpini dificultăți sau ai întrebări, nu ezita să contactezi audiologul tău. Sunt aici pentru a te ajuta să te adaptezi cât mai ușor posibil.👩‍⚕️ 𝐃𝐫. 𝐃𝐢𝐚𝐧𝐚 𝐀𝐧𝐜𝐚 𝐒𝐚𝐮𝐜𝐢𝐮𝐜Dacă ai o problemă de ORL și crezi că te pot ajuta, programează-te pentru un consult. Poți face acest lucru accesând 🌐 www.dianasauciuc.ro, sunând la numărul de telefon📱0747 20 13 20 sau prin mesaj pe WhatsApp la același număr de telefon. #MedicORL #ORL #informatiimedicale #Botosani #Dorohoi #consultatiiORL #ORLAdulti #ORLcopii #DrSauciuc

12 CommentsComment on Facebook

Unde aveți cabinetul în Botoșani, în ce zonă?

Mulțumim!!❤️🌹

Multumesc pentru informatii !

View more comments

Dragi pacienți,

Cu prilejul Sărbătorilor de Paște, doresc să vă transmit cele mai sincere urări de sănătate și bucurie alături de cei dragi. Sper că această perioadă să vă aducă multă liniște și pace interioară.

De asemenea, doresc să vă informez că în perioada 02 - 06 mai voi fi în concediu. Îmi voi relua activitatea începând de marți, 7 mai.

Cu recunoștință,
👩‍⚕️ 𝐃𝐫. 𝐃𝐢𝐚𝐧𝐚 𝐀𝐧𝐜𝐚 𝐒𝐚𝐮𝐜𝐢𝐮𝐜

#medicorl #ORL #informatiimedicale #botosani #Dorohoi #consultatiiORL #orladulti #orlcopii #DrSauciuc
... See MoreSee Less

Dragi pacienți,Cu prilejul Sărbătorilor de Paște, doresc să vă transmit cele mai sincere urări de sănătate și bucurie alături de cei dragi. Sper că această perioadă să vă aducă multă liniște și pace interioară.De asemenea, doresc să vă informez că în perioada 02 - 06 mai voi fi în concediu. Îmi voi relua activitatea începând de marți, 7 mai.Cu recunoștință,👩‍⚕️ 𝐃𝐫. 𝐃𝐢𝐚𝐧𝐚 𝐀𝐧𝐜𝐚 𝐒𝐚𝐮𝐜𝐢𝐮𝐜#MedicORL #ORL #informatiimedicale #Botosani #Dorohoi #consultatiiORL #ORLAdulti #ORLcopii #DrSauciuc

117 CommentsComment on Facebook

@urmăritori

multumesc dna doctor ! si la multi ani!

Sarbatori cu sanatate si bucurii!

View more comments

... See MoreSee Less

3 CommentsComment on Facebook

Sănătate și bucurii d-nei Doctor!

Felicitări!

Astăzi doresc să vă expun câteva informații despre 𝐚𝐦𝐢𝐠𝐝𝐚𝐥𝐢𝐭𝐚 𝐜𝐫𝐨𝐧𝐢𝐜𝐚̆ 𝐜𝐮 𝐜𝐚𝐳𝐞𝐮𝐦. Întâi de toate, ce este amigdalita cronică cu cazeum? Amigdalita cronică este o inflamație persistentă a amigdalelor, acele "glande" situate în partea din spate a gâtului nostru. Când această inflamație este însoțită de prezența cazeumului, o substanță compusă din bucăți de alimente, celule moarte și bacterii, avem amigdalita cronică cu cazeum.

Dacă suferi de această afecțiune, s-ar putea să simți durere în gât sau disconfort la înghițire, să ai o respirație urât mirositoare, un gât inflamat și roșu, cazeum vizibil în craterele amigdalelor sau senzație de prezență a unui corp străin în gât.

Tratamentul acesteia poate varia în funcție de severitatea simptomelor și de frecvența recurențelor și constă în îmbunătățirea igienei orale (inclusiv clătiri orale cu soluții antiseptice pentru a reduce inflamația), administrarea de medicamente iar dacă situația o impune, îndepărtarea chirurgicală a amigdalelor (amigdalectomie).

Prevenirea este întotdeauna mai bună decât tratarea! Iată câteva sfaturi pentru a reduce riscul de amigdalită cronică cu cazeum:
- Menține o igienă orală bună prin perierea dinților de cel puțin două ori pe zi.
- Evitați expunerea la persoanele care au infecții de gât sau răceli.
- Întotdeauna este important ce mâncăm, deci o dietă echilibrată și sănătoasă, bogată în fructe, legume și alimente care întăresc sistemul imunitar poate face diferența.
- Evitați fumatul și expunerea la substanțe iritante care pot agrava amigdalita.

Cu gânduri bune,

👩‍⚕️ 𝐃𝐫. 𝐃𝐢𝐚𝐧𝐚 𝐀𝐧𝐜𝐚 𝐒𝐚𝐮𝐜𝐢𝐮𝐜

Dacă ai o problemă de ORL și crezi că te pot ajuta, programează-te pentru un consult. Poți face acest lucru accesând 🌐 www.dianasauciuc.ro, sunând la numărul de telefon📱0747 20 13 20 sau prin mesaj pe WhatsApp la același număr de telefon.

#MedicORL #ORL #informatiimedicale #Botosani #Dorohoi #consultatiiORL #ORLAdulti #ORLcopii #DrSauciuc
... See MoreSee Less

Astăzi doresc să vă expun câteva informații despre 𝐚𝐦𝐢𝐠𝐝𝐚𝐥𝐢𝐭𝐚 𝐜𝐫𝐨𝐧𝐢𝐜𝐚̆ 𝐜𝐮 𝐜𝐚𝐳𝐞𝐮𝐦. Întâi de toate, ce este amigdalita cronică cu cazeum? Amigdalita cronică este o inflamație persistentă a amigdalelor, acele glande situate în partea din spate a gâtului nostru. Când această inflamație este însoțită de prezența cazeumului, o substanță compusă din bucăți de alimente, celule moarte și bacterii, avem amigdalita cronică cu cazeum.Dacă suferi de această afecțiune, s-ar putea să simți durere în gât sau disconfort la înghițire, să ai o respirație urât mirositoare, un gât inflamat și roșu, cazeum vizibil în craterele amigdalelor sau senzație de prezență a unui corp străin în gât.Tratamentul acesteia poate varia în funcție de severitatea simptomelor și de frecvența recurențelor și constă în îmbunătățirea igienei orale (inclusiv clătiri orale cu soluții antiseptice pentru a reduce inflamația), administrarea de medicamente iar dacă situația o impune, îndepărtarea chirurgicală a amigdalelor (amigdalectomie). Prevenirea este întotdeauna mai bună decât tratarea! Iată câteva sfaturi pentru a reduce riscul de amigdalită cronică cu cazeum:- Menține o igienă orală bună prin perierea dinților de cel puțin două ori pe zi.- Evitați expunerea la persoanele care au infecții de gât sau răceli.- Întotdeauna este important ce mâncăm, deci o dietă echilibrată și sănătoasă, bogată în fructe, legume și alimente care întăresc sistemul imunitar poate face diferența.- Evitați fumatul și expunerea la substanțe iritante care pot agrava amigdalita.Cu gânduri bune,👩‍⚕️ 𝐃𝐫. 𝐃𝐢𝐚𝐧𝐚 𝐀𝐧𝐜𝐚 𝐒𝐚𝐮𝐜𝐢𝐮𝐜Dacă ai o problemă de ORL și crezi că te pot ajuta, programează-te pentru un consult. Poți face acest lucru accesând 🌐 www.dianasauciuc.ro, sunând la numărul de telefon📱0747 20 13 20 sau prin mesaj pe WhatsApp la același număr de telefon. #MedicORL #ORL #informatiimedicale #Botosani #Dorohoi #consultatiiORL #ORLAdulti #ORLcopii #DrSauciuc

30 CommentsComment on Facebook

@urmăritori

Mulțumim pentru sfaturi!

View more comments

Cu dragoste pentru sănătatea noastră și a celor dragi, sărbătorim în fiecare an pe 7 aprilie Ziua Internațională a Sănătății. Această zi este dedicată conștientizării și promovării importanței sănătății în viața noastră și în societatea noastră.

Sănătatea este unul dintre cele mai prețioase daruri pe care le avem. Ea nu este doar absența bolii, ci un echilibru al stării noastre fizice, mentale și emoționale. O sănătate bună ne permite să trăim vieți pline de energie, să ne atingem potențialul maxim și să ne bucurăm de fiecare experiență în mod complet. ☘️

Este esențial să conștientizăm că investiția în sănătatea noastră este cea mai bună investiție pe care o putem face. Dar ce putem face pentru a ne menține sănătatea într-o stare optimă?

1. Adoptă un stil de viață sănătos: Hai să ne bucurăm de alimente sănătoase, mișcare și odihnă adecvată pentru a ne încărca bateriile în fiecare zi! De asemenea, reduce fumatul și consumul excesiv de alcool.

2. Vizite medicale regulate: Programează-te pentru controale medicale regulate pentru a identifica și trata problemele de sănătate în stadii incipiente.

3. Gestionarea stresului: Găsește modalități să îți gestionezi stresul și să îți menții echilibrul emoțional (ex. yoga sau meditația.

4. Menținerea relațiilor sociale: Construiește și menține legături sociale sănătoase, deoarece acestea au un impact semnificativ asupra sănătății mentale și emoționale.

5. Caută ajutor când ai nevoie: Fie că este vorba despre o consultație medicală sau despre un sfat din partea prietenilor, nu ezita să cauți ajutorul atunci când simți că ai nevoie.

Bucură-te de fiecare moment! Viața este plină de experiențe minunate, așa că hai să le trăim pe toate cu inima deschisă și un zâmbet pe buze! ☀️

👩‍⚕️ 𝐃𝐫. 𝐃𝐢𝐚𝐧𝐚 𝐀𝐧𝐜𝐚 𝐒𝐚𝐮𝐜𝐢𝐮𝐜

Dacă ai o problemă de ORL și crezi că te pot ajuta, programează-te pentru un consult. Poți face acest lucru accesând 🌐 www.dianasauciuc.ro, sunând la numărul de telefon📱0747 20 13 20 sau prin mesaj pe WhatsApp la același număr de telefon.

#medicorl #ORL #informatiimedicale #botosani #Dorohoi #consultatiiORL #orladulti #orlcopii #DrSauciuc
... See MoreSee Less

Cu dragoste pentru sănătatea noastră și a celor dragi, sărbătorim în fiecare an pe 7 aprilie Ziua Internațională a Sănătății. Această zi este dedicată conștientizării și promovării importanței sănătății în viața noastră și în societatea noastră.Sănătatea este unul dintre cele mai prețioase daruri pe care le avem. Ea nu este doar absența bolii, ci un echilibru al stării noastre fizice, mentale și emoționale. O sănătate bună ne permite să trăim vieți pline de energie, să ne atingem potențialul maxim și să ne bucurăm de fiecare experiență în mod complet. ☘️Este esențial să conștientizăm că investiția în sănătatea noastră este cea mai bună investiție pe care o putem face. Dar ce putem face pentru a ne menține sănătatea într-o stare optimă?1. Adoptă un stil de viață sănătos: Hai să ne bucurăm de alimente sănătoase, mișcare și odihnă adecvată pentru a ne încărca bateriile în fiecare zi! De asemenea, reduce fumatul și consumul excesiv de alcool.2. Vizite medicale regulate: Programează-te pentru controale medicale regulate pentru a identifica și trata problemele de sănătate în stadii incipiente.3. Gestionarea stresului: Găsește modalități să îți gestionezi stresul și să îți menții echilibrul emoțional (ex. yoga sau meditația.4. Menținerea relațiilor sociale: Construiește și menține legături sociale sănătoase, deoarece acestea au un impact semnificativ asupra sănătății mentale și emoționale.5. Caută ajutor când ai nevoie: Fie că este vorba despre o consultație medicală sau despre un sfat din partea prietenilor, nu ezita să cauți ajutorul atunci când simți că ai nevoie.Bucură-te de fiecare moment! Viața este plină de experiențe minunate, așa că hai să le trăim pe toate cu inima deschisă și un zâmbet pe buze! ☀️👩‍⚕️ 𝐃𝐫. 𝐃𝐢𝐚𝐧𝐚 𝐀𝐧𝐜𝐚 𝐒𝐚𝐮𝐜𝐢𝐮𝐜Dacă ai o problemă de ORL și crezi că te pot ajuta, programează-te pentru un consult. Poți face acest lucru accesând 🌐 www.dianasauciuc.ro, sunând la numărul de telefon📱0747 20 13 20 sau prin mesaj pe WhatsApp la același număr de telefon. #MedicORL #ORL #informatiimedicale #Botosani #Dorohoi #consultatiiORL #ORLAdulti #ORLcopii #DrSauciuc

26 CommentsComment on Facebook

Bună ziua !Unde putem vizualiza preturile consultațiilor? Mulțumesc!

View more comments

Astăzi vreau să vă vorbesc puțin despre trei cele mai întâlnite afecțiuni ORL din cabinet. Hai să aruncăm o privire mai apropiată și să înțelegem mai bine ce se întâmplă în spatele acestor afecțiuni! 💡

➖ Sinuzita: Sinuzita este o afecțiune în care membranele mucoase care căptușesc sinusurile se inflamează. Aceasta poate fi cauzată de o infecție bacteriană, virală sau fungică. Principalele simptome includ durere facială sau în jurul ochilor, congestie nazală, secreție nazală colorată și durere de cap.

➖ Faringita: Faringita este inflamația mucoasei faringelui, adesea provocată de infecții virale sau bacteriene. Printre simptomele comune se numără durerea sau senzația de arsură în gât, dificultăți la înghițire, umflarea și roșeața faringelui și febră.

➖ Otita medie: Otita medie este o afecțiune care implică inflamația și acumularea de lichid în urechea medie. Acest lucru poate fi rezultatul unei infecții sau a unei alergii. Simptomele includ durere urechii, pierderea temporară a auzului, senzația de presiune în ureche și scurgeri din ureche.

Este important să fiți conștienți de aceste afecțiuni și să consultați medicul specialist ORL dacă experimentați simptome persistente sau severe. O evaluare adecvată și un tratament pot fi esențiale pentru gestionarea acestor probleme de sănătate.

👩‍⚕️ 𝐃𝐫. 𝐃𝐢𝐚𝐧𝐚 𝐀𝐧𝐜𝐚 𝐒𝐚𝐮𝐜𝐢𝐮𝐜

Dacă ai o problemă de ORL și crezi că te pot ajuta, programează-te pentru un consult. Poți face acest lucru accesând 🌐 www.dianasauciuc.ro, sunând la numărul de telefon📱0747 20 13 20 sau prin mesaj pe WhatsApp la același număr de telefon.

#medicorl #ORL #informatiimedicale #botosani #Dorohoi #consultatiiORL #orladulti #orlcopii #DrSauciuc
... See MoreSee Less

Astăzi vreau să vă vorbesc puțin despre trei cele mai întâlnite afecțiuni ORL din cabinet. Hai să aruncăm o privire mai apropiată și să înțelegem mai bine ce se întâmplă în spatele acestor afecțiuni! 💡➖ Sinuzita: Sinuzita este o afecțiune în care membranele mucoase care căptușesc sinusurile se inflamează. Aceasta poate fi cauzată de o infecție bacteriană, virală sau fungică. Principalele simptome includ durere facială sau în jurul ochilor, congestie nazală, secreție nazală colorată și durere de cap.➖ Faringita: Faringita este inflamația mucoasei faringelui, adesea provocată de infecții virale sau bacteriene. Printre simptomele comune se numără durerea sau senzația de arsură în gât, dificultăți la înghițire, umflarea și roșeața faringelui și febră.➖ Otita medie: Otita medie este o afecțiune care implică inflamația și acumularea de lichid în urechea medie. Acest lucru poate fi rezultatul unei infecții sau a unei alergii. Simptomele includ durere urechii, pierderea temporară a auzului, senzația de presiune în ureche și scurgeri din ureche.Este important să fiți conștienți de aceste afecțiuni și să consultați medicul specialist ORL dacă experimentați simptome persistente sau severe. O evaluare adecvată și un tratament pot fi esențiale pentru gestionarea acestor probleme de sănătate.👩‍⚕️ 𝐃𝐫. 𝐃𝐢𝐚𝐧𝐚 𝐀𝐧𝐜𝐚 𝐒𝐚𝐮𝐜𝐢𝐮𝐜Dacă ai o problemă de ORL și crezi că te pot ajuta, programează-te pentru un consult. Poți face acest lucru accesând 🌐 www.dianasauciuc.ro, sunând la numărul de telefon📱0747 20 13 20 sau prin mesaj pe WhatsApp la același număr de telefon. #MedicORL #ORL #informatiimedicale #Botosani #Dorohoi #consultatiiORL #ORLAdulti #ORLcopii #DrSauciuc

43 CommentsComment on Facebook

@urmăritori

Doamne ajuta, Succes în continuare RESPECT ȘI PREȚUIRE.

🙏🙏💐♥️

View more comments

Dragi pacienți, astăzi aș dori să atrag atenția asupra unei afecțiuni auditive destul de neplăcute, dar adesea subestimată: Boala Ménière.

Boala Ménière este o tulburare a urechii interne, caracterizată de simptome cum ar fi vertijul (senzația de mișcare a obiectelor în jurul tău, chiar și atunci când stai nemișcat), pierderea progresivă a auzului, tinitus (zgomote în urechi, precum bâzâitul sau fluieratul) și o senzație de plenitudine în ureche. Aceste simptome pot apărea în crize care pot dura ore sau chiar zile, afectând semnificativ calitatea vieții pacienților.

Diagnosticul de boală Ménière este relativ dificil de stabilit, în special în perioada de debut când unele simptome pot lipsi din tabloul clinic. De aceea, pentru a putea pune un diagnostic cât se poate de corect, este necesară o abordare multidisciplinară, realizată de medici din mai multe specialități: ORL, neurologie, cardiologie, endocrinologie, medicină internă, fizioterapie și recuperare.

Este important să recunoaștem și să conștientizăm impactul pe care Boala Ménière îl poate avea asupra vieții cotidiene a persoanelor afectate. Există opțiuni de tratament și modalități de gestionare a simptomelor care pot aduce alinare și o îmbunătățire a calității vieții dar pentru ca acestea să fie eficiente, diagnosticul trebuie pus cât mai rapid.

Să fim conștienți și solidari în fața luptei cu afecțiuni precum Boala Ménière! Dacă te confrunți cu simptomele menționate sau ai întrebări nu ezita să consulți un specialist ORL pentru evaluare și sfaturi personalizate. 🌟

👩‍⚕️ 𝐃𝐫. 𝐃𝐢𝐚𝐧𝐚 𝐀𝐧𝐜𝐚 𝐒𝐚𝐮𝐜𝐢𝐮𝐜

Dacă ai o problemă de ORL și crezi că te pot ajuta, programează-te pentru un consult. Poți face acest lucru accesând 🌐 www.dianasauciuc.ro, sunând la numărul de telefon📱0747 20 13 20 sau prin mesaj pe WhatsApp la același număr de telefon.

#medicorl #ORL #informatiimedicale #botosani #Dorohoi #consultatiiORL #orladulti #orlcopii #DrSauciuc
... See MoreSee Less

Dragi pacienți, astăzi aș dori să atrag atenția asupra unei afecțiuni auditive destul de neplăcute, dar adesea subestimată: Boala Ménière.Boala Ménière este o tulburare a urechii interne, caracterizată de simptome cum ar fi vertijul (senzația de mișcare a obiectelor în jurul tău, chiar și atunci când stai nemișcat), pierderea progresivă a auzului, tinitus (zgomote în urechi, precum bâzâitul sau fluieratul) și o senzație de plenitudine în ureche. Aceste simptome pot apărea în crize care pot dura ore sau chiar zile, afectând semnificativ calitatea vieții pacienților.Diagnosticul de boală Ménière este relativ dificil de stabilit, în special în perioada de debut când unele simptome pot lipsi din tabloul clinic. De aceea, pentru a putea pune un diagnostic cât se poate de corect, este necesară o abordare multidisciplinară, realizată de medici din mai multe specialități: ORL, neurologie, cardiologie, endocrinologie, medicină internă, fizioterapie și recuperare. Este important să recunoaștem și să conștientizăm impactul pe care Boala Ménière îl poate avea asupra vieții cotidiene a persoanelor afectate. Există opțiuni de tratament și modalități de gestionare a simptomelor care pot aduce alinare și o îmbunătățire a calității vieții dar pentru ca acestea să fie eficiente, diagnosticul trebuie pus cât mai rapid.Să fim conștienți și solidari în fața luptei cu afecțiuni precum Boala Ménière! Dacă te confrunți cu simptomele menționate sau ai întrebări nu ezita să consulți un specialist ORL pentru evaluare și sfaturi personalizate. 🌟👩‍⚕️ 𝐃𝐫. 𝐃𝐢𝐚𝐧𝐚 𝐀𝐧𝐜𝐚 𝐒𝐚𝐮𝐜𝐢𝐮𝐜Dacă ai o problemă de ORL și crezi că te pot ajuta, programează-te pentru un consult. Poți face acest lucru accesând 🌐 www.dianasauciuc.ro, sunând la numărul de telefon📱0747 20 13 20 sau prin mesaj pe WhatsApp la același număr de telefon. #medicORL #ORL #informatiimedicale #Botosani #Dorohoi #consultatiiORL #ORLAdulti #ORLcopii #DrSauciuc

16 CommentsComment on Facebook

Mulțumim frumos!

Mulțumim!

View more comments

În perioadele în care copilul dvs. este bolnăvior, odihna la domiciliu și evitarea locurilor aglomerate (ex. grădinița, școala, spațiile de joacă etc.) este foarte importantă pentru a-l ajuta să se recupereze mai repede. Acest lucru este util atunci când vine vorba de otita medie acută, angina pultacee (amigdalită cu puroi sau scarlatină), sindroamele febrile de diverse etiologii, rinofaringita acută sau viroze respiratorii, mai ales în primele trei zile de la apariția simptomelor.

Această abordare nu doar că favorizează vindecarea mai rapidă și eficientă a copilului, dar joacă și un rol esențial în răspândirea microbilor la alți copii.

◻️Cât bine poate face odihna acasă!
Recuperare fulger: Odihna e magică când vine vorba de vindecare. Gândiți-vă că organismul copilului e ca un supererou care luptă cu virusurile și are nevoie de toată energia pentru asta. Dacă micuțul se odihnește, îi dăm superputeri sistemului său imunitar să lupte cu boala.

Fără complicații neplăcute: Anumite boli, dacă nu sunt tratate cum trebuie, pot duce la probleme mai serioase. Odihnindu-se, copilul îi dă corpului șansa de a lupta mai bine cu infecția și de a evita acele complicații care de cele mai multe ori nu sunt deloc plăcute.

Simptome mai ușoare: Stând liniștit acasă, în patul lui confortabil, copilul se va simți bine mai repede. Fie că e vorba de febră, tuse sau dureri, un pic de repaus face minuni pentru a ameliora aceste simptome.

◻️De ce e bine să evităm răspândirea bolii?
Protecția colegilor și prietenilor: Bolile despre care am amintit se pot transmite ușor, mai ales la început. Dacă copilul rămâne acasă, îi protejăm pe ceilalți copii și pe educatori de a se îmbolnăvi.

O comunitate mai sănătoasă: Prin limitarea contactului, ajutăm la menținerea sănătății întregii comunități. Acest lucru e și mai important în timpul sezoanelor gripale sau când apar virusuri noi.

👩‍⚕️ 𝐃𝐫. 𝐃𝐢𝐚𝐧𝐚 𝐀𝐧𝐜𝐚 𝐒𝐚𝐮𝐜𝐢𝐮𝐜

Dacă ai o problemă de ORL și crezi că te pot ajuta, programează-te pentru un consult. Poți face acest lucru accesând 🌐 www.dianasauciuc.ro, sunând la numărul de telefon📱0747 20 13 20 sau prin mesaj pe WhatsApp la același număr de telefon.

#medicorl #ORL #informatiimedicale #botosani #Dorohoi #consultatiiORL #orladulti #orlcopii #DrSauciuc
... See MoreSee Less

În perioadele în care copilul dvs. este bolnăvior, odihna la domiciliu și evitarea locurilor aglomerate (ex. grădinița, școala, spațiile de joacă etc.) este foarte importantă pentru a-l ajuta să se recupereze mai repede. Acest lucru este util atunci când vine vorba de otita medie acută, angina pultacee (amigdalită cu puroi sau scarlatină), sindroamele febrile de diverse etiologii, rinofaringita acută sau viroze respiratorii, mai ales în primele trei zile de la apariția simptomelor. Această abordare nu doar că favorizează vindecarea mai rapidă și eficientă a copilului, dar joacă și un rol esențial în răspândirea microbilor la alți copii.◻️Cât bine poate face odihna acasă!Recuperare fulger: Odihna e magică când vine vorba de vindecare. Gândiți-vă că organismul copilului e ca un supererou care luptă cu virusurile și are nevoie de toată energia pentru asta. Dacă micuțul se odihnește, îi dăm superputeri sistemului său imunitar să lupte cu boala.Fără complicații neplăcute: Anumite boli, dacă nu sunt tratate cum trebuie, pot duce la probleme mai serioase. Odihnindu-se, copilul îi dă corpului șansa de a lupta mai bine cu infecția și de a evita acele complicații care de cele mai multe ori nu sunt deloc plăcute.Simptome mai ușoare: Stând liniștit acasă, în patul lui confortabil, copilul se va simți bine mai repede. Fie că e vorba de febră, tuse sau dureri, un pic de repaus face minuni pentru a ameliora aceste simptome.◻️De ce e bine să evităm răspândirea bolii?Protecția colegilor și prietenilor: Bolile despre care am amintit se pot transmite ușor, mai ales la început. Dacă copilul rămâne acasă, îi protejăm pe ceilalți copii și pe educatori de a se îmbolnăvi.O comunitate mai sănătoasă: Prin limitarea contactului, ajutăm la menținerea sănătății întregii comunități. Acest lucru e și mai important în timpul sezoanelor gripale sau când apar virusuri noi.👩‍⚕️ 𝐃𝐫. 𝐃𝐢𝐚𝐧𝐚 𝐀𝐧𝐜𝐚 𝐒𝐚𝐮𝐜𝐢𝐮𝐜Dacă ai o problemă de ORL și crezi că te pot ajuta, programează-te pentru un consult. Poți face acest lucru accesând 🌐 www.dianasauciuc.ro, sunând la numărul de telefon📱0747 20 13 20 sau prin mesaj pe WhatsApp la același număr de telefon. #medicORL #ORL #informatiimedicale #Botosani #Dorohoi #consultatiiORL #ORLAdulti #ORLcopii #DrSauciuc

16 CommentsComment on Facebook

O zi binecuvîntata va doresc

Mulțumim!!!Cu ajutorul dvs am trecut și peste acestea!!!!!Recomandări clare,precise și un consult cu calm si multa răbdare.

View more comments

Știați că vitamina D, acea vitamină minunată care ne întărește oasele, are și un super-rol în menținerea sănătății sistemului nostru ORL? Ei bine, cercetări recente au arătat cât de importantă este aceasta nu doar pentru oasele noastre, ci și pentru a ne menține urechile, nasul și gâtul în formă maximă!

Vitamina D este un adevărat super-erou în ceea ce privește sistemul imunitar și lupta împotriva inflamației. Ea ajută la activarea celulelor care ne apără de infecțiile virale și bacteriene - da, chiar și acele infecții care ne dau bătăi de cap la nivelul urechilor, nasului și gâtului. Un nivel optim de vitamina D ne poate ajuta chiar să reducem riscul acelor infecții respiratorii enervante, cum ar fi răceala.

Și nu e tot! Această vitamină fabuloasă are și proprietăți antiinflamatorii extraordinare, care vin în ajutorul nostru în cazuri precum rinitele alergice sau infecții ale urechii.

Acum, să vorbim despre unde ne procurăm această vitamină magică. Corpul nostru e destul de inteligent și produce vitamina D când ne bucurăm de soarele prietenos. Dar atunci când vremea nu permite, o găsim în alimente delicioase ca peștele gras, gălbenușul de ou și produsele lactate fortificate. Și, bineînțeles, avem întotdeauna opțiunea suplimentelor alimentare pentru un plus de vitamina D.

Așa că, hai să ne asigurăm că avem destulă vitamina D pentru o sănătatea noastră!

👩‍⚕️ 𝐃𝐫. 𝐃𝐢𝐚𝐧𝐚 𝐀𝐧𝐜𝐚 𝐒𝐚𝐮𝐜𝐢𝐮𝐜

Dacă ai o problemă de ORL și crezi că te pot ajuta, programează-te pentru un consult. Poți face acest lucru accesând 🌐 www.dianasauciuc.ro, sunând la numărul de telefon📱0747 20 13 20 sau prin mesaj pe WhatsApp la același număr de telefon.

#medicorl #ORL #informatiimedicale #botosani #Dorohoi #consultatiiORL #orladulti #orlcopii #DrSauciuc

@urmăritori
... See MoreSee Less

Știați că vitamina D, acea vitamină minunată care ne întărește oasele, are și un super-rol în menținerea sănătății sistemului nostru ORL? Ei bine, cercetări recente au arătat cât de importantă este aceasta nu doar pentru oasele noastre, ci și pentru a ne menține urechile, nasul și gâtul în formă maximă!Vitamina D este un adevărat super-erou în ceea ce privește sistemul imunitar și lupta împotriva inflamației. Ea ajută la activarea celulelor care ne apără de infecțiile virale și bacteriene - da, chiar și acele infecții care ne dau bătăi de cap la nivelul urechilor, nasului și gâtului. Un nivel optim de vitamina D ne poate ajuta chiar să reducem riscul acelor infecții respiratorii enervante, cum ar fi răceala.Și nu e tot! Această vitamină fabuloasă are și proprietăți antiinflamatorii extraordinare, care vin în ajutorul nostru în cazuri precum rinitele alergice sau infecții ale urechii.Acum, să vorbim despre unde ne procurăm această vitamină magică. Corpul nostru e destul de inteligent și produce vitamina D când ne bucurăm de soarele prietenos. Dar atunci când vremea nu permite, o găsim în alimente delicioase ca peștele gras, gălbenușul de ou și produsele lactate fortificate. Și, bineînțeles, avem întotdeauna opțiunea suplimentelor alimentare pentru un plus de vitamina D.Așa că, hai să ne asigurăm că avem destulă vitamina D pentru o sănătatea noastră!👩‍⚕️ 𝐃𝐫. 𝐃𝐢𝐚𝐧𝐚 𝐀𝐧𝐜𝐚 𝐒𝐚𝐮𝐜𝐢𝐮𝐜Dacă ai o problemă de ORL și crezi că te pot ajuta, programează-te pentru un consult. Poți face acest lucru accesând 🌐 www.dianasauciuc.ro, sunând la numărul de telefon📱0747 20 13 20 sau prin mesaj pe WhatsApp la același număr de telefon. #medicORL #ORL #informatiimedicale #Botosani #Dorohoi #consultatiiORL #ORLAdulti #ORLcopii #DrSauciuc@urmăritori

19 CommentsComment on Facebook

Recomand!!

Recomand

Recomand

View more comments

Crăciunul este despre familie, este despre toate acele momente ce au făcut familia mai puternică. Vă doresc un Crăciun Fericit alături de cei dragi și un an nou fericit!

Și pentru că fiecare dintre noi are nevoie de odihnă, în perioada 23.12 - 27.12, respectiv 30.12 - 03.01 voi fi în concediu. Îmi voi relua activitatea începând de joi, 4 ianuarie.

#medicorl #ORL #botosani #Dorohoi #consultatiiORL #orladulti #orlcopii #CraciunFericit #sarbatorifericite #DrSauciuc
... See MoreSee Less

Crăciunul este despre familie, este despre toate acele momente ce au făcut familia mai puternică. Vă doresc un Crăciun Fericit alături de cei dragi și un an nou fericit!Și pentru că fiecare dintre noi are nevoie de odihnă, în perioada 23.12 - 27.12, respectiv 30.12 - 03.01 voi fi în concediu. Îmi voi relua activitatea începând de joi, 4 ianuarie.#medicORL #ORL #Botosani #Dorohoi #consultatiiORL #ORLAdulti #ORLcopii #CraciunFericit #SarbatoriFericite #DrSauciuc

131 CommentsComment on Facebook

Sfintele Sărbători să vă aducă în suflet lumină, în gând speranță, în casă belșug și bucuria de a fi mereu alături de oameni dragi! Crăciun fericit!

Sărbători liniștite și fericite! ❤️

Sărbători fericite va dorim

View more comments

În această perioadă, o mulțime de părinți se îngrijorează pentru că tusea micuților lor pare să dureze mai mult decât ar fi de așteptat. E important de știut că simptomele unei răceli pot persista adesea mai mult decât ne imaginăm. De fapt, nu e neobișnuit ca tusea să continue zile întregi, uneori chiar până la două săptămâni. Dacă copilul dumneavoastră se simte în rest bine, nu ar trebui să vă îngrijorați.

Pentru a face această perioadă mai ușoară, puteți încerca anumite măsuri simple și eficiente. Consumul adecvat de lichide ajută la menținerea hidratării și poate contribui la reducerea simptomelor. De asemenea, folosirea unui spray cu apă de mare poate fi utilă pentru a ameliora congestia nazală. Dacă copilul are peste doi ani, administrarea unei lingurițe cu miere de albine, înainte de culcare, nu doar că poate fi o plăcere pentru el, dar și ajută la calmarea tusei.

Așadar, în ciuda faptului că tusea și alte simptome pot să persiste mai mult decât am crede, există soluții simple și accesibile care pot face această perioadă mai ușor de gestionat.

👩‍⚕️ 𝐃𝐫. 𝐃𝐢𝐚𝐧𝐚 𝐀𝐧𝐜𝐚 𝐒𝐚𝐮𝐜𝐢𝐮𝐜

Dacă ai o problemă de ORL și crezi că te pot ajuta, programează-te pentru un consult. Poți face acest lucru accesând 🌐 www.dianasauciuc.ro, sunând la numărul de telefon📱0747 20 13 20 sau prin mesaj pe WhatsApp la același număr de telefon.

#medicorl #ORL #informatiimedicale #botosani #Dorohoi #consultatiiORL #orladulti #orlcopii #DrSauciuc
... See MoreSee Less

În această perioadă, o mulțime de părinți se îngrijorează pentru că tusea micuților lor pare să dureze mai mult decât ar fi de așteptat. E important de știut că simptomele unei răceli pot persista adesea mai mult decât ne imaginăm. De fapt, nu e neobișnuit ca tusea să continue zile întregi, uneori chiar până la două săptămâni. Dacă copilul dumneavoastră se simte în rest bine, nu ar trebui să vă îngrijorați.Pentru a face această perioadă mai ușoară, puteți încerca anumite măsuri simple și eficiente. Consumul adecvat de lichide ajută la menținerea hidratării și poate contribui la reducerea simptomelor. De asemenea, folosirea unui spray cu apă de mare poate fi utilă pentru a ameliora congestia nazală. Dacă copilul are peste doi ani, administrarea unei lingurițe cu miere de albine, înainte de culcare, nu doar că poate fi o plăcere pentru el, dar și ajută la calmarea tusei.Așadar, în ciuda faptului că tusea și alte simptome pot să persiste mai mult decât am crede, există soluții simple și accesibile care pot face această perioadă mai ușor de gestionat.👩‍⚕️ 𝐃𝐫. 𝐃𝐢𝐚𝐧𝐚 𝐀𝐧𝐜𝐚 𝐒𝐚𝐮𝐜𝐢𝐮𝐜Dacă ai o problemă de ORL și crezi că te pot ajuta, programează-te pentru un consult. Poți face acest lucru accesând 🌐 www.dianasauciuc.ro, sunând la numărul de telefon📱0747 20 13 20 sau prin mesaj pe WhatsApp la același număr de telefon. #medicORL #ORL #informatiimedicale #Botosani #Dorohoi #consultatiiORL #ORLAdulti #ORLcopii #DrSauciuc

9 CommentsComment on Facebook

Sunteți deosebită.Un om cu suflet mare!Darius mereu merge cu drag la dvs.Mulțumim pentru tot ce faceți pentru noi de fiecare dată când avem nevoie.Mulțumim pentru răbdare și pentru zecile de mesaje la care ne raspundeți.Vă apreciem enorm!

❤️❤️avem nevoie de mai multi oameni ca dvs🌷

Sunteți minunata!! Va imbratisam! Codrin Și Sofia

View more comments

❗️Netratată corect, răceala se poate transforma într-o sinuzită.❗️

Dacă simptomatologia descrisă în ilustrație îți este cunoscută, atunci ai nevoie de un consult de specialitate.

👩‍⚕️ 𝐃𝐫. 𝐃𝐢𝐚𝐧𝐚 𝐀𝐧𝐜𝐚 𝐒𝐚𝐮𝐜𝐢𝐮𝐜

Dacă ai o problemă de ORL și crezi că te pot ajuta, programează-te pentru un consult. Poți face acest lucru accesând 🌐 www.dianasauciuc.ro, sunând la numărul de telefon📱0747 20 13 20 sau prin mesaj pe WhatsApp la același număr de telefon.

#medicorl #ORL #informatiimedicale #botosani #Dorohoi #consultatiiORL #orladulti #orlcopii #DrSauciuc
... See MoreSee Less

❗️Netratată corect, răceala se poate transforma într-o sinuzită.❗️Dacă simptomatologia descrisă în ilustrație îți este cunoscută, atunci ai nevoie de un consult de specialitate. 👩‍⚕️ 𝐃𝐫. 𝐃𝐢𝐚𝐧𝐚 𝐀𝐧𝐜𝐚 𝐒𝐚𝐮𝐜𝐢𝐮𝐜Dacă ai o problemă de ORL și crezi că te pot ajuta, programează-te pentru un consult. Poți face acest lucru accesând 🌐 www.dianasauciuc.ro, sunând la numărul de telefon📱0747 20 13 20 sau prin mesaj pe WhatsApp la același număr de telefon. #medicORL #ORL #informatiimedicale #Botosani #Dorohoi #consultatiiORL #ORLAdulti #ORLcopii #DrSauciuc

8 CommentsComment on Facebook

Recomand! Super doctor! ♥️

View more comments

Otita seroasă este o afecțiune a urechii caracterizată prin acumularea de lichid seros în urechea medie, fără semne evidente de infecție. Această condiție poate afecta atât adulții, cât și copiii, însă este mai frecventă în rândul celor mici deoarece trompele lui Eustachio, care conectează urechea medie cu nasofaringele, sunt mai scurte și mai orizontale, facilitând astfel acumularea lichidului seros.

Consultarea unui medic ORL-ist devine imperativă în identificarea și gestionarea corectă a acestei afecțiuni. Prin intermediul examinării cu ajutorul endoscopului și testelor audiologice, se poate stabili un diagnostic precis, astfel încât pacientul să beneficieze de un plan de tratament eficient (tratament medicamentos sau dacă situația o impune, chirurgical).

Ca simptome se pot observa scăderea ușoară a auzului, senzația de presiune în ureche și uneori o ușoară durere. În cazul adulților, aceste simptome pot fi mai subtile și pot trece neobservate pentru o perioadă mai lungă. Cu toate acestea, este important ca otita seroasă să nu fie trecută cu vederea deoarece pot apărea complicații precum infecții recurente sau chiar afectarea permanentă a auzului.

‼️ Este crucial să acordăm o atenție deosebită copiilor. Aceștia sunt mai predispuși la infecții ale urechii medii, ceea ce poate contribui la apariția acestui tip de otită.

👩‍⚕️ 𝐃𝐫. 𝐃𝐢𝐚𝐧𝐚 𝐀𝐧𝐜𝐚 𝐒𝐚𝐮𝐜𝐢𝐮𝐜

Dacă ai o problemă de ORL și crezi că te pot ajuta, programează-te pentru un consult. Poți face acest lucru accesând 🌐 www.dianasauciuc.ro, sunând la numărul de telefon📱0747 20 13 20 sau prin mesaj pe WhatsApp la același număr de telefon.

#medicorl #ORL #informatiimedicale #botosani #Dorohoi #consultatiiORL #orladulti #orlcopii #DrSauciuc
... See MoreSee Less

Otita seroasă este o afecțiune a urechii caracterizată prin acumularea de lichid seros în urechea medie, fără semne evidente de infecție. Această condiție poate afecta atât adulții, cât și copiii, însă este mai frecventă în rândul celor mici deoarece trompele lui Eustachio, care conectează urechea medie cu nasofaringele, sunt mai scurte și mai orizontale, facilitând astfel acumularea lichidului seros.Consultarea unui medic ORL-ist devine imperativă în identificarea și gestionarea corectă a acestei afecțiuni. Prin intermediul examinării cu ajutorul endoscopului și testelor audiologice, se poate stabili un diagnostic precis, astfel încât pacientul să beneficieze de un plan de tratament eficient (tratament medicamentos sau dacă situația o impune, chirurgical).Ca simptome se pot observa scăderea ușoară a auzului, senzația de presiune în ureche și uneori o ușoară durere. În cazul adulților, aceste simptome pot fi mai subtile și pot trece neobservate pentru o perioadă mai lungă. Cu toate acestea, este important ca otita seroasă să nu fie trecută cu vederea deoarece pot apărea complicații precum infecții recurente sau chiar afectarea permanentă a auzului.‼️ Este crucial să acordăm o atenție deosebită copiilor. Aceștia sunt mai predispuși la infecții ale urechii medii, ceea ce poate contribui la apariția acestui tip de otită.👩‍⚕️ 𝐃𝐫. 𝐃𝐢𝐚𝐧𝐚 𝐀𝐧𝐜𝐚 𝐒𝐚𝐮𝐜𝐢𝐮𝐜Dacă ai o problemă de ORL și crezi că te pot ajuta, programează-te pentru un consult. Poți face acest lucru accesând 🌐 www.dianasauciuc.ro, sunând la numărul de telefon📱0747 20 13 20 sau prin mesaj pe WhatsApp la același număr de telefon. #medicORL #ORL #informatiimedicale #Botosani #Dorohoi #consultatiiORL #ORLAdulti #ORLcopii #DrSauciuc

2 CommentsComment on Facebook

Cu tot respectul, Dna Dr, cum de nu ați văzut ca bebelina mea avea timpanele perforate?

Surditatea brusc instalată este o situație în care poți pierde auzul în mod brusc și neașteptat într-una sau chiar ambele urechi. Acest lucru poate fi înfricoșător și trebuie tratat ca o urgență medicală. Dacă te confrunți cu pierderea bruscă a auzului, este crucial să consulți imediat un medic ORL (otorinolaringolog).

Cauze posibile:
▪️Infarct cochlear: O problemă de flux sanguin către urechea internă poate duce la infarct cohlear, cauzând pierderea auzului.
▪️Infecții: Unele infecții, cum ar fi infecțiile virale sau bacteriene, pot afecta urechile și pot provoca surditate bruscă.
▪️Traume: Lovituri la cap sau urechi, schimbări bruște de presiune (de exemplu, scufundarea rapidă în apă), pot provoca deteriorarea urechii interne.
▪️Factori idiopatici: În unele cazuri, cauza surdității brusc instalate rămâne necunoscută.

Ce trebuie să faci în caz de surditate brusc instalată:
❗️Caută asistență medicală imediat: Contactează medicul ORL sau mergi la camera de urgență a spitalului cât mai curând posibil.
❗️Nu aștepta să treacă: Pierderea bruscă a auzului nu este ceva ce ar trebui ignorat sau amânat. Fiecare moment contează în stabilirea diagnosticului și tratamentului adecvat.
❗️Evită autodiagnosticul: Nu încerca să îți tratezi singur surditatea brusc instalată. Doar un medic specialist poate identifica cauza și poate recomanda tratamentul potrivit.

Pierderea bruscă a auzului poate fi reversibilă în unele cazuri, iar intervenția timpurie poate face o diferență semnificativă în recuperarea auzului.

👩‍⚕️ 𝐃𝐫. 𝐃𝐢𝐚𝐧𝐚 𝐀𝐧𝐜𝐚 𝐒𝐚𝐮𝐜𝐢𝐮𝐜

Dacă ai o problemă de ORL și crezi că te pot ajuta, programează-te pentru un consult. Poți face acest lucru accesând 🌐 www.dianasauciuc.ro, sunând la numărul de telefon📱0747 20 13 20 sau prin mesaj pe WhatsApp la același număr de telefon.

#medicorl #ORL #informatiimedicale #botosani #Dorohoi #consultatiiORL #orladulti #orlcopii #DrSauciuc
... See MoreSee Less

Surditatea brusc instalată este o situație în care poți pierde auzul în mod brusc și neașteptat într-una sau chiar ambele urechi. Acest lucru poate fi înfricoșător și trebuie tratat ca o urgență medicală. Dacă te confrunți cu pierderea bruscă a auzului, este crucial să consulți imediat un medic ORL (otorinolaringolog).Cauze posibile:▪️Infarct cochlear: O problemă de flux sanguin către urechea internă poate duce la infarct cohlear, cauzând pierderea auzului.▪️Infecții: Unele infecții, cum ar fi infecțiile virale sau bacteriene, pot afecta urechile și pot provoca surditate bruscă.▪️Traume: Lovituri la cap sau urechi, schimbări bruște de presiune (de exemplu, scufundarea rapidă în apă), pot provoca deteriorarea urechii interne.▪️Factori idiopatici: În unele cazuri, cauza surdității brusc instalate rămâne necunoscută.Ce trebuie să faci în caz de surditate brusc instalată:❗️Caută asistență medicală imediat: Contactează medicul ORL sau mergi la camera de urgență a spitalului cât mai curând posibil.❗️Nu aștepta să treacă: Pierderea bruscă a auzului nu este ceva ce ar trebui ignorat sau amânat. Fiecare moment contează în stabilirea diagnosticului și tratamentului adecvat.❗️Evită autodiagnosticul: Nu încerca să îți tratezi singur surditatea brusc instalată. Doar un medic specialist poate identifica cauza și poate recomanda tratamentul potrivit.Pierderea bruscă a auzului poate fi reversibilă în unele cazuri, iar intervenția timpurie poate face o diferență semnificativă în recuperarea auzului.👩‍⚕️ 𝐃𝐫. 𝐃𝐢𝐚𝐧𝐚 𝐀𝐧𝐜𝐚 𝐒𝐚𝐮𝐜𝐢𝐮𝐜Dacă ai o problemă de ORL și crezi că te pot ajuta, programează-te pentru un consult. Poți face acest lucru accesând 🌐 www.dianasauciuc.ro, sunând la numărul de telefon📱0747 20 13 20 sau prin mesaj pe WhatsApp la același număr de telefon. #medicORL #ORL #informatiimedicale #Botosani #Dorohoi #consultatiiORL #ORLAdulti #ORLcopii #DrSauciuc

6 CommentsComment on Facebook

Sunteți super d-na Doctor, doar cine vede acest clip ,poate lua în serios anumite mici sau mari probleme cu urechea. Mulțumesc ♥️

View more comments

Dacă copilul tău acuză dureri de ureche, primul pas este să rămâi calm și să încerci să afli mai multe despre simptomele lui. Iată câteva recomandări pe care le poți pune în aplicare, fără a influența negativ starea de sănătate:

🟥 Nu introduce nimic în ureche: Evită să introduci obiecte sau vată în urechea copilului. Acest lucru poate agrava situația.

🟥 Păstrează curățenia: Menține igiena urechilor, dar evită introducerea obiectelor în canalul urechii. Folosește un compres moale pentru curățarea urechilor exterioare.

🟥 Așteaptă și observă: Dacă durerea este ușoară și nu sunt alte simptome grave, poți aștepta și observa evoluția situației.

🟥 Nu folosi picături fără recomandare: Evită administrarea de picături în ureche fără a consulta un medic. Anumite substanțe pot agrava afecțiunile prezente.

🟥 Contactează medicul specialist dacă:
▫️Durerea persistă sau se agravează.
▫️Apare febra.
▫️Copilul se plânge de pierderea auzului.
▫️Există scurgeri de lichid sau sânge din ureche.

Nu amâna consultația medicală. Dacă există îngrijorări, solicită ajutor medical. Este mai bine să previi eventualele complicații și fii pregătit cu informații - la consultație, incearcă să oferi detalii despre simptome, durată, intensitate și orice alte semne asociate.

Este întotdeauna indicat să consulți un medic specialist pentru evaluare și tratament adecvat.

👩‍⚕️ 𝐃𝐫. 𝐃𝐢𝐚𝐧𝐚 𝐀𝐧𝐜𝐚 𝐒𝐚𝐮𝐜𝐢𝐮𝐜

Dacă ai o problemă de ORL și crezi că te pot ajuta, programează-te pentru un consult. Poți face acest lucru accesând 🌐 www.dianasauciuc.ro, sunând la numărul de telefon📱0747 20 13 20 sau prin mesaj pe WhatsApp la același număr de telefon.

#medicorl #ORL #informatiimedicale #botosani #Dorohoi #consultatiiORL #orladulti #orlcopii #DrSauciuc
... See MoreSee Less

Dacă copilul tău acuză dureri de ureche, primul pas este să rămâi calm și să încerci să afli mai multe despre simptomele lui. Iată câteva recomandări pe care le poți pune în aplicare, fără a influența negativ starea de sănătate:🟥 Nu introduce nimic în ureche: Evită să introduci obiecte sau vată în urechea copilului. Acest lucru poate agrava situația.🟥 Păstrează curățenia: Menține igiena urechilor, dar evită introducerea obiectelor în canalul urechii. Folosește un compres moale pentru curățarea urechilor exterioare.🟥 Așteaptă și observă: Dacă durerea este ușoară și nu sunt alte simptome grave, poți aștepta și observa evoluția situației.🟥 Nu folosi picături fără recomandare: Evită administrarea de picături în ureche fără a consulta un medic. Anumite substanțe pot agrava afecțiunile prezente.🟥 Contactează medicul specialist dacă: ▫️Durerea persistă sau se agravează. ▫️Apare febra. ▫️Copilul se plânge de pierderea auzului. ▫️Există scurgeri de lichid sau sânge din ureche.Nu amâna consultația medicală. Dacă există îngrijorări, solicită ajutor medical. Este mai bine să previi eventualele complicații și fii pregătit cu informații - la consultație, incearcă să oferi detalii despre simptome, durată, intensitate și orice alte semne asociate.Este întotdeauna indicat să consulți un medic specialist pentru evaluare și tratament adecvat.👩‍⚕️ 𝐃𝐫. 𝐃𝐢𝐚𝐧𝐚 𝐀𝐧𝐜𝐚 𝐒𝐚𝐮𝐜𝐢𝐮𝐜Dacă ai o problemă de ORL și crezi că te pot ajuta, programează-te pentru un consult. Poți face acest lucru accesând 🌐 www.dianasauciuc.ro, sunând la numărul de telefon📱0747 20 13 20 sau prin mesaj pe WhatsApp la același număr de telefon. #medicORL #ORL #informatiimedicale #Botosani #Dorohoi #consultatiiORL #ORLAdulti #ORLcopii #DrSauciuc

8 CommentsComment on Facebook

Cea mai minunată prietenă pt copii apoi doctor mergem cu drag la dumneavoastră

Cea mai minunata 😍Singurul dr la care băiețelul meu a stat singur când i sa făcut controlul și nu a plâns !😍

View more comments

Încarcă mai multe.